Sunday, February 7, 2016

Kardigán..

... nap volt ma felenk..azt probaljak hangsulyozni, sulykolni (sujkolni vagy sulykolni ez itt a kerdes)belenk , hogy vegyunk fel kardigant, a futest  meg kapcsoljuk lejjebb.
Ettol felbuzdulva delutan korutra indultam kardigan ugyben, gondoltam beszerzek egyet.Ebbol soha nem art, ha tobb van.Na meg  ma van az amerikai foci dontoje, vagy minek nevezzem, a super bowl.Eros fiu uralom lett  a hazon, gondoltam jobb ha lelepek.Persze a kocsiban a radiobol is csak ez folyt, mit vegyunk, mit ne felejtsunk el a jo hangulathoz.
Egyik uzletbol mentem a masikba, komolyan mindenhol  tavaszi dolgokat raktak ki es egyetlen epkezlab kardigan nem volt.Egy ket tul meretezett, mintha sok mosasban megnyult volna pulover meg volt, de kardigan sehol.
+8 fokban, ablakot kisse lehuzva jottem, mig sikertelensegemben betertem es vegulis vettem focihoz valo ragcsalnivalot.Nachot es salsat hozza.Amikor varandos voltam mindig ezt ettem es tomerdek mennyisegu mandarint.Bepakoltam a csomagtartoba, mert kozben csomo mas is eszembe jutott, hogy kell  ..aztan miutan a kocsit visszatoltam, nem tudom mi utott belem, nem birtam ki hazaig, kibontottam es bekaptam ket chipset:)) soha nem eszem kulonben.Ugy csinaltam, mint egy rossz gyerek, aki nem tud varni.
Hazafele eszembe jutott egy haz ablaka, amit egyik este lattam, le akartam fotozni.Sotetben nagyon szep volt, de igy most nem tetszett mar.
Lattam megint egy hupikek  es meregzold szinu haju lanyt... ismet eljatszottam a gondolattal, a fiuk mit szolnanak ha en is igy jonnek haza:D B. a hajvagasom is alig heverte ki, bar mar visszanott es orul, de megjegyezte, ha kerheti, tobbe ne vagassak rovid hajat.Megigertem, hogy nem teszem.Na most ennek fuggvenyeben mit szolna  a hupikekhez?:) amikor latok ilyet, probalom megfejteni az indittatast, a kesztetest, mi az ami kivalt ilyet valakibol.Persze az o feje, azt csinal amit akar, de akkor is...az emberi hajszin nem szivarvanyszinu.
/mas
A nacho kukorocalisztbol keszul, eleg finom, ha a salsaba, ami paradicsomos, paprikas es meg sok egyeb izesites van benne, de ez az lapja a szosznak.A chipset ebbe martjuk ugy esszuk.
Finom.A kovetkezo super bowl-ra is veszek egy ev mulva:)


* ilyen egy nagyon szep kardigan szinben, formaban egyarant/foto from net.
*nacho, salsaval
*Puskin moment, nagyon elkapott.