Thursday, February 25, 2016

a vásárlás...


A sokszor hosszu, konyortelen tel, a szelsoseges idojaras , a minden termeszetet megtepazo idojarasi jelensegek ellenere miert elsz ott, vagyis itt..hallom a ki nem mondott kerdest, teszem fol magamnak.
Azt hiszem a vasarlassal tartanak itt:)poenkodom el.
Volt egy ket ajandekkartyam, meg nevnaprol, valentin naprol..lazasan online vasarlast bonyolitottam, mert ha nem jol sul el, meg egyaltalan, ra lehet fogni a lazra:)
Soha nem hittem volna, ehhez betegnek kellett lenni, hogy ratalaljak..yorkie bross kituzo:) az en kis kutyam mini valtozata.Ma erkezett meg nagy oromunkre.O jobban ugralt a kibontas alatt, mint en.Mar a kabatomon van.
Aztan egy taska, tavaszra, mert a mai es tegnapi vihart tulelve ugy kepzelem lesz tavasz az iden is.Ezt csak hetek mulva foghatom a kezemben, de az elkepzeles nagyon tetszik.
Aztan egy salat is rendeltem hozza, rozsaszinut.Valami megmagyarazhatatlan ero Audrey Hepburn stilus fele sodor.En meg nem vedekezem egyaltalan:) a kis fekete ruha mar megvan tavalyrol.Egy hatalmas napszemuveg kell majd hozza.A kalaphoz meg en sem vagyok eleg bator, pedig de:)
Egyszoval jobban vagyok,mar majdnem egeszen jol! mert csalanba nem ut a mennyko es rossz penz nem vesz el, vagyis itt vagyok.
Koszonom az erdeklodest, a biztatast!:)