Monday, January 18, 2016

fecsegek megint...

 Bekoszontott hozzank a tel egy hete, ketjegyu minusszal, nagy szellel lobbal, havazassal.Nem kesett, nem sietettt, eppen jokor jott most igy januarban, tel havaban.
1 labnyi havat igertek a mult ejszakara, ami aztan csuszott, azota az utak is:)  igy ma delutan erkezett meg, en meg elotte hazasuhantam.A to fele kanyarodtam, kattintani nehany kepet ebben a -22 fokban, de a biciklist latvan jo szeleset mosolyogtam, nem csak en vagyok szelutott.Mi itt ilyenek vagyunk, egy kis hideg nem fog falak koze szoritani.
A part fele szaladtam, ahol ezt a ket karacsonyfadiszt talaltam, nem hagytam ott..love u mom& dad es a hatuljan egy csomo nev, gyerekek unokak, nem tudom  es nem tudom mit jelent az 5M.Kesztyuvel vettem fel, papirba csomagoltam es mielott B.megbotrankozott volna, kozoltem vele fejben, hogy fertotlenitettem.En ugy gondolom a -22 fok megolt minden korokozot, lehet rosszul gondolom, nem tudom.
Marcsak a zold miatt sem hagyhattam ott, akarkie is  ez a ket disz.Meg nem tudom mi lesz a sorsuk, elteszem a tobbi koze.Szep gesztusnak talalom a fara akasztani az erzelmuket.Talan mar nem is elnek a szulok? Es vajon mit takarhat az 5M..esetleg 5 M betuvel kezdodo keresztnevu csalad? a fiuknak nem fedtem fel, ok ezt most nem ertenek..B. kulonben is kiakadna, hogy fuuuj Mom , hogy hozhattad haza, ki tudja ki fogta, milyen fertozes van rajta...en elegge maniakus fertotenito, kezmoso stb vagyok, de az ove kisse tultesz mindenen.
A harmadik szomszed ablakat karacsony ota keszultem lefotozni, oda ragasztotta a lapokat.Ablakon meg soha nem lattam,tetszik, kulonosen igy a hoesesen at nezve.
A hideg es a ho ellenere jol vagyunk, ejszaka kutyaszanozasrol almodtam..vagyalom egyelore..nagyon szeretnek menni , de most eppen nem tudunk idot egyeztetni..
Panda csak enni jar haza, meg mindig udvarol, most a lany macskanal toltenek sok idot.
A russian blue amikor latom szepen feksizk az akvarium mellett, mintha nem is erdekelne ot az aranyhal..de ha titokban nezem , akkor bizony szeretne benyulni:) talan megsimogatni oket? en jot feltetelezek, azt kepzelem baratkozna veluk.Az egesz rendszer zart, esely sincs kozelebbi baratsagra.
Meg mindig nem ettem omlettet, valahogy hetek ota tervezem de elmarad.A sietos, rohanos napokhoz tul idoigenyes, este meg mar nem kivanom.Ha megis el fog keszulni, meg fogom orokiteni:) en csak nyugodtan, raerosen tudok reggelizni, ha szoktam, mert az esetek nagy reszeben csak felhorpintek valami meleget reggelente es ujabban egy egesz narancsot megeszek.A kora reggel elfogyasztott gyumolcs  energizal, megtapasztalom, igaz.
A boxing honap kiarusitasban vettem nehany garbot, most eppen ilyen fazisom van.Ketto ujj nelkuli, de garbo.Ezt aztan kesobb megbantam, mert a kardigannal meg tul soknak erzem.Mar arra gondoltam, hogy kotok hozzajuk ujjakat:D na most ha omlettre nincs idom, honnan lenne eppen kotesre?:) meg tudok nevetni a sajat humoromon, ez jo jel:)
A januar egesz gyorsan mulik, ugy tunik, viszont a jovohonap ha valaki nem tudna 29 napos, en is tegnap vettem csak eszre.Szokoev.Ilyenkor mindig sajnalom azokat akik 29-en szulettek...nem tudom elkepzelni sem hogy unnepelnek, mert nekem az elozo este, az utana nap nem tud szamitani, csakis az a nap.Csak annak van hangulata.
Abbahagyom, mert ilyen masok szamara abszolut foloslegesekrol kepes vagyok oldalakat irni..vagy fogalmazzak ugy, hogy tartalmatlanul beszelni:) de nekem ezek a tartalmatlanok igenis fontosak:)mint a mandulavaj, amit meg nem  fotoztam le.Majd potolom.