Friday, January 15, 2016

A bak...

 .. jegy szulotte,  fo jellemzoi:  a gondoskodo, csaladcentrikus es meg mennyi minden mas. Huseges,pontos, lelkes, szereny, joszivu, adakozo, bekes, jo humoru,jo apa, beszedes:) nehany a sok kozul.Mintha ossze is lehetne szedni mind egy csokorba, o dehogy lehet.Egy egy erenyenek is ezer arnyalata van.Ha voltak hibai, mar reg nem latom, az evek alatt elhalvanyodtak, elkoptak.Talan nem is az ovei voltak egeszen, osszecsiszolodtunk kozben.
Meg a szuletesnapjan is nekem vesz ajandekot, mert szerinte nagyon  jo kapni, de adni jobb.
Ebben megegyezunk, hasonloan gondolom en is, gondoltam mindig is.
Csak engem lat, mindig hozzam igazit mindenkit, mintha etalon lennek, es persze az O mercejevel vagyok is.Elveszek az arcodban..mondja ugy, mintha a vilag legtermeszetesebb kijelentese volna.Mintha nekem csak ugy lehetne ilyet mondani, napokig viszhangzik bennem.
Sokfelen elunk, komolyan, vidaman,de a humor az nagyon nagy resze eletunknek.
Egy aranyhalat kapott tolem, es persze sutottem foztem, a ket kezem munkaja mindig az ajandek resze.Igy lett dupla csokis rolad is, aminek a kulsejevel si elegedett vagyok most.
Nem fogja elolvasni az irast, zavarban lenne.Neki eleg az, hogy elmeselem, mar attol is zavarban van..megis irok rola, emlekeztetoul nekunk, az eletunk napja  nehany szoban kiszakitva.
Boldog Szulinapot Jancsikam!:)

 szivecskes, tarolos padot hozott nekem az o szulinapjan..