Tuesday, December 8, 2015

szöszmösz...


Minden karacsonyra erkezik egy kepeslap Thunder Bay Ontariobol Mrs J. B-nek cimezve.Tavaly vettem a faradtsagot megkerestem a masik ugyanilyen szamu hazat, ures telek van a  helyen. Aztan irtam egy masik lapot a feladonak, hogy akinek kuldi nem lakik itt sot mashol sem.Ennek ellenere iden is jott lap, ma erkezett meg.Az elozo lapokban belul is volt keziras, ebben most semmi nincs de a boritek kezzel van irva.A felado reszen pecsettel nyomtak oda a cimet.A lap nagyon szep.A ferjem azt mondta tegyem a fa melle, kuldjek egyet en is.Nem firtatom, kuldok valaszlapot, elvegre karacsony lesz.

Van egy bacsi, akit minden nap lattam a kutyajaval setalni, neha naponta tobbszor is.Reggel, delutan.A kutya keverek,aranyos kis terrier fele.Ugy benne voltak a  latoszogemben ok ketten, elvalaszthatatlanok.Soha nem lattam a bacsit egyedul, kiveve tegnap es ma...olyan celtalan lett a jarasa.Nagyon sziven utott.
Neha szoktak a yahoora tenni kepsorozatot parokrol, ahogy oregszenek.A minap is volt egy, evtizedenkent a hazuk ele allva voltak lefotozva.Az utolso kepen a bacsi egyedul all a haz elott.Elmulas felgyorsitva.Es igen, van akinek errol szol a  karacsony.

Neha azt veszem eszre allok valahol, egy lampanal, vagy penztarnal sorban, vagy egy megbeszelesen, es mintha sajatmagam verzioja lennek, aki kivulrol figyel mindent, onmagat is.Mintha egy masik vilagbol neznem magam, aki mar nincs is itt.Furcsa es erdekes erzes.Ilyenkor mindig azt kepzelem az elet csak egy illuzio:) persze agyilag semmi bajom mielott valaki szemoldokot vonna:D egeszen addig amig ketsegbe tudom vonni, jol vagyok:)


A ferjem ma szoban jelet adta annak, hogy feltekeny.:)tetszett nagyon:) na nem azert, mert en ugy viselkednek, ellenkezoleg.Csak elejtette,  nem akarja , hogy valakivel talalkozzam, ne nezegessen engem:D ez annyira aranyos volt, hogy muszaj volt rogziteni,mert ugye karacsony lesz:)minden kedves szo ajandek lehet:) joejt nekunk:)