Saturday, December 12, 2015

Mi is...

... a karacsony lenyege ? teszem fol magamnak a  kerdest szinte minden evben.Talan az, hogy az ember lelassul ilyenkor, jobban figyel arra ami/aki  igazan fontos az eletben.Igen, kisebb elet ertelme az unnep, legalabbis nekem.
Aki reg olvas, valoszinu leszurte a blogbol, mert innen is lehet, hogy nem beszelek keveset.

Nagyon keves az, ami szavamat veszi, leszamitva a sertodest, amit magamnak szabok ki olykor.
Aki egyebkent sokat beszel, megha nem is mindig tartalmasan, annak a hallgatasa borzaszto a masik szamara.Lassan leszokom arrol, hogy hosszan tartson, neha mar 3-4 ora multan megszolalok, vagy elnevetem a szolasra birast.:)
Ma elnemultam, de ugy teljesen nem jott szo az egyebkent minden helyezetben frappans valaszt, kijelentest  elhagyo szamra.
A ferjem csak ugy ment az utcan, vezetett, amikor meglatta ezt a kepet, gyors fekezes, odakanyarodas es hozta nekem.Mikozben jott, felhivott, hogy van egy meglepetes, ma lesz jo, ha ideadja, vagy varjunk karacsonyig?...mintha  nem ismerne, hol birom en ki addig, ha mar a kocsiban van es tudok rola.Nevetett, O is igy gondolta.
Meg ket napja is Puskin-James Bondot Gingernek szolitottam, mert annyira hianyzik meg mindig.Pedig Puskin James B. mindent elkovet , hogy megnyerjen maganak, feledtesse Gingert, innen lett a masodik nev is, amit mar szemelyisegenek koszonhetoen akasztottam ra.
A festmeny olyan, mintha Ginger Pandaval ulne az ablakban, eppen ugy, mint tavaly karacsonykor ultek es nezik az udvart, vagy a semmit, ahogy en szoktam idonkent.Belemerengni a semmibe es kozben nem gondolni semmire, mert tiszta szerencse , hogy a semmit nezem.
Megha ilyen sok szoval irtam is le, de amiota meglattam, alig hagyta el egy is  a szamat, az ujjamon jott ki a bennem rekedt sok.
Csodalatos kep, es mondtam mar, hogy imadom a karacsonyt? a kedvenc unnepem, mindent beleszamitva! (ebbe  bele van foglalva az is , hogy imadom a ferjem:)es azt is, hogy mennyire ismer engem, figyel ram.