Sunday, November 29, 2015

igazoltan távol...


Nehany percet kaptam arra, hogy osszekapjam magam, majd indulas Chertsey-be.En, aki szeretek megtervezni mindent, akkora  panikba estem, hogy el is keszultem 5 percen belul valahogy megis.Ejszakai utazas volt oda is es vissza is.Visszafele  a hovihar elol menekultunk, kulonben felo volt, hogy ott ragadunk  jo ideig, mondtak az ottani emberek.
A taj kopasz , ures, szintelen, elettelen es megis ra-racsodalkoztam idonkent, kulonosen arra, hogy meg igy is szepnek latom.Volt valami megmagyarazhatatlan finomsaga, a "ruha" nelkuli novenyzetnek.Sok olyan ervenyesult, kerult latoszogbe, ami egyebkent a lomboktol nem. Mar mindenutt van karacsonyi feny, hol kevesebb,hol tobb.Tetszett mindket veglet.
Meg mindig csak arrol tudok irni, hogy dolgozunk, en bent, ferjem kint.Bemerte a kerites vonalat, mert szerinte addig nem erzi, hogy az ove, amig be nincs keritve.Europai szokas:)
Van egy garazsfele, amit meg csak most nyitott ki.Orokoltunk 2 vizibiciklit, sajnos elfelejtettem lefotozni.Volt egy nehez butordarab az eloszobaban is  amit ki akartunk dobni, aztan erdekelt , hogy miert olyan nehez.A tetejet felnyitottam es egy sullyesztett radio, lemezjatszo van beleepitve.Olyan regimodi, nagy korongos.Majd keresek hozza lemezeket.Es persze fel kell ujitanom, tisztitani, festeni.Valami vilagos szinre, majd kitalalom.
Szepen dolgozgattunk , megosztva  a munkat, amikor jott a jelzes a viharrol.Ujbol rovid idot kaptam a keszulesre , hogy jovunk haza, es ujbol fenyfurdozhettem az ejszakaban.
Egyik nap szamoltam, osszesen 4 auto ment el elottunk , akkora  a csend, hogy feltunik.Gyogyito, engem mindenkepp.Egeszen addig, amig feltunik a zaj hianya.



 Egy furdoszoba bentrol es mielott bemegyek.Ami erdekes,hogy csak a noiben van virag:)


 A mellettunk levo Sarga to mar egeszen be van fagyva.
 Az uj kedvenc:)
 A lemezjatszo zartan es felnyitva.