Thursday, September 17, 2015

Puskin...


Azt hiszem letezik, ha nincs is  leirva, kimondva de allandosult "versenyzes" ferfi es no kozott meg kapcsolaton belul is.
Az en dontesem, az en velemenyem, az en igeretem, az en valasztasom, az en joslatom...valahogy fej fej mellett mennek , es igazan akkor van tisztelet egyik a masik fele, ha ezeket elismerik, kimondjak hangos szoval: jo volt a meglatasod, neked volt abban igazad.


Minden kisallat, aki az eletunkbe kerult egyikunkhoz jobban kotodott, szamitott valoban az, hogy ki hozza el, ki fogja meg veszi a karjaba.Megfigyelheto volt a kituntetett figyelem az allat reszerol is.Ginger forditva kerult ide, engem O valasztott, latszott is midvegig a rajongasa.Aztan ilyenkor az tortenik, hogy a masik fel elfogadja ezt es bar kedveli, szereti a kisallatot, de megvarja, kivarja amig annak van ra ideje.Megelegszik ennyivel.
A ferjem nem csak nezegette a russian blue-t, egyik este el is hozta, megvette.Ugy ereztem mintha erovel akarna kimozditani a varakozasbol a blues hangulatombol.Es ugy is ereztem, amit ki is mondtam,: ugye tudod ez a te macskad? ugy igazan mindig a tied marad.
O Puskin, a mi orosz kekunk.Nagyon aranyos, aktiv, jatekos, ertelmes, de en azert meg Ginger utan sohajtozom.