Friday, September 11, 2015

hétköznapi divat...


..pentek , szeptember 11-e van, kora reggeli homerseklet +10 fok..vegre.Vegre vege a kozel ket hetig tarto nem tudni honnan jott kanikulanak.
Ginger 5 napja missing:( mar az elso nap vegen tudtam, hogy nem fog elokerulni, o nem olyan macska volt, aki eltekereg.
Es hogy milyen maskent kezelunk ilyet mi nok, es ferfiak.A ferjem mar egy orosz kek cicat leseget...mig en minduntalan varom haza Gingert, meg akkor is, ha tudom kozben, hogy nem jon.Panda szomoru, egymast vigasztaljuk.Ha megis elhozza a kek macskat, Puskinnak keresztelem jatszom el a gondolattal egy pillanatra.A napokban lattam epp Anyegint filmen, talan 2002 es film, nem rossz feldolgozas, csak tul rovid volt.A filmekkel az utobbi idoben az a bajom, olyan, mint egy infuzialt valami, valaminek az esszenciaja.Lehetne hosszabbra is csinalni, tobb mindennel dusitva, tobb esemeny beepitesevel, tobb szereplovel.Regebben a filmek kidolgozattabbak voltak.
Aztan persze lehet, hogy jo a ferfiak megoldasa, a tullepni, nem cincalodni olyanon, amin ugy sem tudunk valtoztatni.Lehet, de mi akkor sem ilyenek vagyunk, mi nok.
En maximum a divatba menekulok, neztem nehany hetkoznapi, utcai divatot a yahoon, tetszettek.Kozben azert egy Ginger foto is bekuszott, azt nem irhatom, hogy veletlenul.


/mas
A felelem a visszahuzodasban, elhallgatasban jelenik meg.Nemasag a felsofoku jelzoje.Igen, azt hiszem akkor felunk igazan, amikor egeszen elhallgatunk.





*pics. from net except Ginger