Monday, August 31, 2015

mezitlábas contessa...

... a fozomusor cime, mely igazan csak a nevevel buvolt el.Egy aranyos holgy a konyhajaban foz mezitlab, nem sok reszt lattam, pedig reg ismerem, de valahogy az etelei nem ragadtak magukkal csak a cipotlensege.
Nagyon szeretek fozni, mindig is szerettem.Szamomra a fozes kikapcsolodas, nem kell gondolkodni, nem kell koncentralni, csak dolgozni az anyagokkal es a vegen begyujteni a sok dicseretet.Igen, azt hiszem ez a legfobb oka annak, hogy ennyire szeretek:)
A hetvegen felig Julia Child voltam a gyongylanccal, es a francia mondataimmal, amit mind megtanultam mar tole, felig contessa a mezitlabammal. Szinte nem volt olyan hetvege amikor nem kint foztem ezen a nyaron, mintha be akarnam potolni az elmult ket evet.Talan sikerult is.
Ez volt a legutobbi finomsag, es megjegyzem a gomba sutve, nagyon finom volt.Csak feldaraboltam a nyersanyagokat, felfuztem, meglocsoltam oliva olajjal, montreali fuszerkeverekkel megszortam es ment a racsra az izzo parazsak fole.Ha igazan puha omlosan szeretjuk, jo meg kozben megkenni sajat magunk kevert szosszal.

elotte, kozben es utana fotok: