Tuesday, August 4, 2015

merénylet...

A kovetkezo kepeket csak akkor nezzetek meg, ha nem vagytok ehesek:) En szoltam!

Ujabb igeretem volt a faszensutohely megmutatasa, hogy helyes, kis csinos es megis nagyszeru.Aztan rosszul lettem es felbemaradt az egesz, most ilyen felig keszultet mutatok, de ennek ellenere fozni nagyon jol tudok, es borzaszto finomat.
A hetvegen gulyasleves keszult fazekban a racson, steak, es meg olyan jo volt a parazs, hogy Julia Childosan erosen bedorzsoltem vajjal egy gyonge csibet, az is megsult.En nem szeretem egy ideje a voros hust a csirke nekem szolt.Mindig mondtak, hogy engem nem lehet egyszeru oltoztetni, eljutottunk oda, hogy etetni sem:)na nem azert, mert sokat eszem, azt nem, csak mit, az a kerdes.

Imadom a ferjem, amikor piac kozeleben jar es gondol ram egy dobozzal, vagy ladaval.Kaptam egy doboz kiwit, mert most azt szeretem nagyon, savanykas, fincsi.Mar nagyon nagyon sokat megettem, ezert a valtozatossag kedveert sutottem egy turos kiwi tortat is.Jol sikerult! ha nem  is olyan szep, mert ugye en a glaze-t nem szeretem, csak a gyumolcsot termeszetesen, abbol tettem a kozepebe is egy sort.Azert eleg jol nez ki, nem?

Gondolkozom, hogy van e meg elmaradt igeretem, remelem nincs tobb.