Friday, July 24, 2015

titkok..

Maga megorult Kedvesem
-ez ugye nem egyszavas igen nem valaszu kerdes?
Nem , nem , ez nem kerdes volt.

Mikozben a valaszon gondolkodom, parhuzamosan azon is, hogy On hogy birna, hogy kezelne a titkokat, felteve ha rabiznak Onre.
Mar meghalt az illeto, amikor azt mondta a telefonba, de jo, hogy te vetted fel, vele nem akarnek beszelni most, de nem mondhatom, mert  a penze kell.
Nyelni se tudtam ilyen oszintesegi kirohanas utan.Miert nekem mond el valaki ilyet?igen, persze, mert tudja, hogy nem fogom visszamondani.Mar meghalt, mar megtehetnem, es meg halalaban sem adom ki, ilyen vagyok.Valojaban nem is ot vedem, azt a szemelyt akirol igy irt, neki mennyire fajna ez.
Ido kozben aztan ujabb titkok gazdaja, birtokosa lettem.Olykor elgyengulok, elkepzelem, hogy elmondom, megszabadulok  a tehertol, de aztan eszembe jut egy egy hasonlo helyzet, amikor megtettem.Soha nem jottem ki jol belole..miert most? ha eddig nem, akkor most miert? fajsulyu kerdesek utan, mindig megkaptam a magamet.
Ha kibeszelem magambol igy , ilyen viragnyelven, nev nelkul , abbol nincs baj, meg nekem sem.

Miszter Felhaborodas tehat levonhatja a konkluzioit, Missz Oszintesegi Rohamot leorultezheti, de annyit tudnia kell, ismeretek hianyaban elhamarkodottan teszi.
Mi szukseg van a titkokra?vizsgalom letezesuk jogosultsagat.Csupan annyi talan, hogy akire rabizzak erezze magat kituntetve, neki elarultak valamit, mert neki lehet, mert hozza valami special kapcsolattal kotodik.
Ennyi onerosites egyelore eleg Missz Oszintesgi Rohamnak, kihuzza magat , a titkok sulyai konnyebbe valtak, ujra viselhetok...kerdeses hogy meddig.Vagyis letjogosultsaguk igen bizonytalan.