Sunday, July 26, 2015

nyári vásár...

 "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérci tetőt."


A het elejen vasaroltam , (a tejfolt mindig megnezem meddig jo, persze ez csak egy ideje van igy, nem is ez a lenyeg), szoval megneztem es a lejarati idopontra Szeptember volt jelolve,amitol ott, azonnal Petofis feelingem lett, kisse elszomorodtam.
Het vegen fokozodott azzal, hogy teleraktak az aruhazat iskolai felszerelesekkel..most nem lehet megvarni legalabb az Augusztust? pedig nem is en megyek suliba, de depis lettem:)
Ugy ingadozik a hangulatom, mintha hullamvasuton ulnek...bizonyara megtalalnam a magyarazatot ra, de erdekel ez valakit? meg engem sem:) inkabb kigyult a feny a fejemben,ha iskolai cuccok, akkor nyari vasar.Minden rosszban van valami jo, nem igaz?
A szurkes kekes fodros ruhat amikor vettem, maradt ott egy masik ami nagyon tetszett, de ez olyan femininesebb volt, igazi nyari estere valo.Meg sem alltam az aruhazamig, azonnal oda siettem ahol legutobb hagytam azt a masikat.Ott mar nem volt:( pedig haromszor korbejartam.Valaki biztosan megvette, nem is csodalom, klassz ruha volt, megerdemlem.A masik soron sorakoztak a learazott ruhak, jo hat atnezem, de mar nagyon csuggedt voltam.A kozepen volt elbujva, ram vart azt hiszem:) Nagy boldogsagomra tehat ott volt, fele aron, mint elotte.Ez is olasz, klassz lenvaszon es bar nem szeretem az ilyen diszes ruhakat, de ezen csak a nyaknal van keves, ez elmegy.Tokeletes  meret, egyenes azt hiszem A vonalunak hivjak, ujj nelkuli, es a terd folott kicsivel ket zsebe is van.Kevessel terd ala ero.
Kedden birosagra megyek delutan, nem rolam, rolunk szol, valakit kepviselek, megkert.Oda pontosan illik, eleg konzervativ szabasu.Hogy a birot, ugyeszt mennyire erdekli majd valoszinu nem derul ki, de legalabb alkalomnak megfeleloen oltozom:)