Monday, July 20, 2015

életjel...

... how can you miss someone you never met?...(hogy hianyozhat ugy valaki, ha soha nem talalkoztal vele) kerdeztem egyszer valakitol.Azt mondta, erositette, igenis nagyon tud.
Ezt sokaig nem ertettem, probaltam, de nem ment sehogysem.Aztan en magam is kotodni kezdtem emberekhez olvasas szerint, kotodni azokhoz az erzesekhez melyeket kivaltottak belolem, igy lassan raeszmeltem arra is, hogy hianyozhat, maga az erzes amit kivalt, idez.Es persze csakis az az ember/szemely, mert meg iras kozben is, talan nem is vagyunk   tudataban, de a stilus atjon.Mindenkie egeszen mas.
Mindig utaltam a befejezetlen torteneteket, azokat a konyveket vagy filmeket, amikor az iro/rendezo a nezo /olvasora bizza a befejezest.O  kulonosen a tobbszoros valasztasost, mert altalaban lehet igy is ugy es amugy befejezni valamit.
Igy folytatodik az en tortenetem.
Julius hatodikan a korhazban nem mutottek meg, es kesobb sem.Nem megfeleloen irtam le, de akkor nem is lehetett volna mutet csak az elhatarozas, amikor az orvosom kozli, kiprobaltunk mindent, mar csak a mutet maradt,. mint  egyetlen megoldas.A szupergyogyszer nem azt az eredmenyt hozta, amit en fuztem hozza, de lathatoan gyengitette a problemat, igy az orvosom ugy dontott, egy honap szunet utan, ujbol szedem harom honapig.Annyira felkeszultem a mutetre,, a problema megszunesere, hogy nem hittem a fulemnek, amikor a gyogyszert irta fol ujbol.Nem tudok ugy mozogni, utazni, ahogy szeretnek, ismet verszegenyseg, de a legfokeppen a korlatozas zavar, mindenem a szabadsag.Anelkul nehezen tudok elni, meg levegot is venni.Ezt ahogy vegiggondoltam ropke masodpercek alatt, ereztem, hogy nagyon magamba zuhanok, zuhantam.Nehezen fogom magam kihuzni, mert csak en tudom.Ezzel parhuzamosan ateltem egy szemelyes krizist is valakivel, aki kozelim es ennek az eredmenyekent, valoszinu nem birta a szervezetem a tovabbi terhelest,  begyulladt egy fogam, ragofog:( masnapra tokeletes horcsogpofaju lettem, feldagadt, szerencsere csak az egyik oldalon.Ha profilt mutattam nem latszott legalabb.Ujabb egy nap kellett amig erot gyujtottem es elmentem a fogaszatra.Eloszor le kell huzni a horcsogzacskot, addig nem nyul hozza. Ha tehetem nem szedek gyogyszert, egeszen addig, amig elkerulhetetlen, igy a gyogyszertar helyett hazajottem, hazi gyogyitasokat kerestem angol oldalon.Sos vizzel oblogessuk a begyulladt reszt irta, 90% -ban megszunik a fajdalom is.Nosza, azonnal hozzafogtam, hiszen le sem kell nyelni, kibirhato.Ez egy forradalmi gyogymod, en vagyok az elo, kiprobalt egyed, a fajdalom teljesen megszunt, es a daganat is kezdett lemenni.A fajdalom szinte azonnal megszunt az elso oblogetes utan.Melegvizes borogatast is ajanlott es ha valaki nagyon utalja a sot, akkor citromos vizes oblogetes is hasonlo hatasos.Vagy szodabikarbonas pepet a beteg inyre masszirozni finoman.
Miutan megszunt a  fajdalom es lehuzodott a daganat, a fogorvosi kezeles nem mulaszthato, a problema csak igy oldhato meg.Gyokerkezelest kaptam:(
Aztan szep lassan kezdtem magamra talalni, elfogadni ezt a nyarat igy, kis sugaru utakkal.A gyogyszer  egyelore mukodik, mar csak a  mivanha kerdestol kell megszabadulnom.


A kert nagyon szep lett, a viragok novenyek  dusan pompaznak.A macskak es a kutya is jol vannak, mostanaban kisebb vitajuk sincs.Ok nem vagynak el, egeszen kis tavolsagra mennek csak, de ha meglatnak, meghallanak , szaladnak hozzam. Sokat tanulok meg mindig toluk.


Egy nagyon szep taskat talaltam,  meg egy fodros ruhat:)ugy ereztem ez a legkevesebb, mint jutalom az atelt kinok utan.


A pontot tehat meg mindig nem tudom feltenni a tortenet vegere, de bizom benne egyre kozelebb kerulok hozza, a vegehez.:)