Thursday, May 28, 2015

(m)Ilyen is vagyok...




En vagyok az, aki sir, ha elhangzik egy olyan szo, es akkor is ha nem hangzik el, de kellett volna.
Aki megtervez , pontokba szed neha meg egy napot is.Nagyobb utazasnal ertelem es idoszeruen listat keszitek, lassan pipalva a megcsinaltakat.Ujra es ujra gondolva, semmi ne maradjon ki.Amikor pici babaval repultem,gondoltam hasmenesre, kohogesre, lazra a gepen, tobbszori valto ruha volt, ha lehulne, ha melegedne.
En vagyok az, aki bar haladok a korral mindig, de nincs gps-m, csak leirom mikor hol kell elfordulni, melyik exitnel lejonni.A terkepet jol megnezem, pontokba szedem, csak en igazodom el benne.
En vagyok az , aki ha megbantanak, csak felreteszem es napokkal kesobb mar tulleptem az egeszen.Aki soha nem emlegeti utana  azt, ami elotte tortent.Csak akkor szabad megbocsatani, kulonben semmi ertelme az egesznek.
Aki ma is meg, ennyi evesen szazszor szalad megnezni valamit, amit ultetetett, reggel az az elso.Aki beszel a viragokhoz, es elhiszi, hogy ertik is.
Aki nevet  ad, becezgeti is oket.A legutobbi a sarokban fejlodo "orgonacska":)
Aki kepes egy oraval is korabban ebredni, hogy a rutinjara, onmagara legyen nyugodt ido, ne legyen rohanos kezdes, kulonben tonkremenne az egesz napom.
Aki tudok ugy ajandekozni, hogy nincs ra ok, indok.
Es en vagyok az , aki lerajzolom, ha valamit megalmodok, majd megprobalom 
megvalositani...










fejlesztes alatt...:)