Monday, May 11, 2015

Anyák napja volt ...


Anyaknapi hetvege volt , ahogy a radioban a bemondo fogalmazott.Es tenyleg.Mar szombaton szamtalan not, ferfit, lanyt, fiut , lattam sorban allni kezukben valami arra utaloval, hogy Anyak napjara veszik.Lattam viragot tartani, viragkosarakat, kepeslapot is szorongatott valaki, rozsaszinu boritekkal, vagy valami kerti diszt.Jo volt nezni.
Lattam  lanyat anyjaval egyutt valasztani valami kenyelmes papucsot, kislanyokat anyjukkal beulni manikurre, ahol kipingaltak az o kormuket is.Azt hiszem ez vitte nalam a palmat, bar a sajatomeval is mindig tokeletesen elegedett vagyok.
Kaptam megint 1 szal rozsat(ezt kulon imadom, az 1 szal miatt), egy ajandekkartyat es egy doboz csokit.Aztan elkuldtek itthonrol a kartyammal, majd miutan hazajottem, elmentunk ebedelni.Egesz nap nem csinalhattam semmit, olyan kiralylanyos erzes, es minden evben igy van.Anyak napjan a ferjem is koszont mindig, tole egy csokor rozsat kaptam.Nalunk ez igy alakult ki.Es en is koszontom ot Apak napjan.
Aztan a kartyammal vettem egy cserepet, amibe ketfelet ultettem(ennyit megis dolgoztam), kivancsi leszek megmaradnak e egyutt.
Jo volt tegnap latni a nyuzsgo varost, templombol sietos oltonyos ferfiak ajandekkal a  kezukben alltak sorban, ugyanigy a farmeros fiuk ferfiak, es az igazan fenegyerekek is.Tegnap nem volt kulonbseg, mindenki valaki gyermeke volt elsosorban, ennek adta jelet.
Mara aztan vege az egesznek, minden vissza a megszokott kerekvagasba, igy van jol.


/mas
A tavaszi megujulasom befejezesekent ilyen hajat vagattam.A fuk nem orultek, ok a forever hosszu hajam szeretik.B elso kerdese volt, mikor no vissza:)Soka, mondtam, most addig ilyen lesz.A bankban, ahol vasarolok, megfordulok, senki nem erti itthon miert nem tetszik az uj hajam,.Az egyik lany dobbenten mondta, de hisz ez a stilus most:)) nalunk , itthon, a hosszu hajam a stilus mindig.Ugyanolyan volt a jelenet , mint 12-13 eves koromban, amikor elkuldtek vasarolni es a derekig ero hajam hasonlora vagattam.Az egesz csaladot tudtam egyszerre sokkolni, valamivel egyszerre nemitani:)nem kis teljesitmeny.Ez most olyan dezsavus volt.