Sunday, April 12, 2015

B.nap



Hat elmult, a Husvet, a marcius, az ev elso negyedeve.Ma aprilis 12 van, meg csak reggel 10 mult, de mar +8 fok van, mondhatom a tavasz elso napja, kozel 20 fokig fog kuszni a homero.
Elso utam a parton, breakfast at the beach, szuletesnapi reggeli.B. Ma 20 eves:) baratno, baratok penteken koszontottek, mi tegnap, en kulon ma reggel is, a reggelivel.
Tegnap fajt a szivem, eros , eles fajdalmam volt, pedig orom volt, orom van.A tortara visszakerult a B. nev, magatol akarta, magatol kerte igy.Az is lehet nehezen tudom kezelni a  jot is:)
Itthon egy cserep Ginger virag fogadott, aki ismerkedik a kinti elettel, a madarakkal, a mokusokkal, es virag helyett viragkent pozolt nekem.Kapott nehany hete egy zold nyakorvet, finom csongohanggal., hogy tudjam merre tekereg.Mindig ugy tudtam a voros  a zolddel illik ossze, de a voros macska a kek cserepben is igen mutatos.
A tavasz kicsalogatja az embereket vegre a szabadba,
A minap megkerdeztek tolem, mi van velunk, hogy vagyunk... elunk csondesen, szepen -valaszoltam-, mi, a kutya es a macskak...uj tavasszal, uj tavaszban, ki igy, ki ugy megujultan...mar csak fodraszhoz megyek, es kell egy uj cipo meg.:) de a mai nap teljesen B.-e.