Saturday, February 28, 2015

kanadai vadlibák...

 Februar utolso napjara ebredtunk, minusz 21 fok van, sok sok ho, de ami igazan jellemzo volt a honapra , vegig sutott a Nap, mint ma is.Meg csak de. 10 ora van, de mar tul  egy jo setan, nehany kattintason, kavezon, beszelgetesen.Hangulatom pozitiv, hiszen holnaptol a honapok mar S-re vegzodnek.Valoszinu mas is osztja oromom, ahogy kileptem ma, mokusok kergetoztek a 21 fok ellenere , tavolbol madarak csiviteltek, talan a holnaprol, talan a hidegrol, talan arrol, hogy eddig rendben volt a tel, de mar jojjon jobb ido.
Aki termeszet/allat barat, annak egeszen konnyen lehet oromet okozni.Kapom is a tippeket ki hol mit latott, szerintuk nekem nagyon tetszene.Az elerhetoeket aztan elobb utobb meglesem en magam is, es ha olyan meg is orokitem.
Kesobb konyvesboltba megyunk, visszafele vasarlas a hetvegere, meg ki kell talalnom en fozok, vagy olyan telefonosan fozok, amikor rendelest hazahozzuk, vagy beulunk.Vegulis millio opciom van.
Az elet szep, meg akkor is, ha Ginger uj nevet kapott, unalmasGinger lett, egy ideje csak ul, alszik, nem csinal semmit.Tavoli rokonsagban lehet a medvekkel, teli almot aluszik, vagy kezd felnotte valni, komolyodni.Mindenesetre furcsa, az orokos mindenlebenkanal viselkedesevel, az orokos figyelemfelhivassal, bohockodassal ez a meroben ellenkezo figura.
Egy hetig santa is volt a jobb elso labara, parna tetejen ulve hurcoltam a hazban, meg oda is, ahova a kiraly is gyalog jar.Naggyon elvezte.Panda nem foglalkozott vele, de Lola veszettul feltekeny volt minden Ginger erintesemre.Neki utana 20szorosat kellett visszaadnom, meg akkor is, ha 3 a magyar igazsag.
Nehany kep az en februarombol: