Thursday, February 19, 2015

a sapka , Valentine és én...



...amikor autot tanultam vezetni, magamban megfogadtam , ha felni fogok : abbahagyom,magat a tanfolyamot sem fejezem be.Aztan ugy alakult,hogy egeszen termeszetes volt,azota is a kozlekedes,legyen az barmilyen tipusu gepjarmu,legyen az barmekkora nagysagu forgalom, standard auto,automata valto,mind konnyen megy.
Amikor blogot kezdtem irni ,megfogadtam magamban,ha majd  nem jon konnyen a szo, az iras,nem olyan lelkesedessel szaladok meselni,vagy csak szimplan rogziteni,megorokiteni,mint amikor kezdtem,akkor abba fogom hagyni.Valami ilyet elek most,egyszeruen nem jon a szo.Olyan erosen blokkol bennem valami,mint meg soha.Masoknal is olvastam hasonlot mar.
Meg jo eros het van hatra ebbol a honapbol,mely rengeteg havat,sokjegyu hideget es sok esemenyt hozott,vartakat es egeszen nem vartakat is.Talan ket dolognal ereztem indittatast,kozlesvagyat,megorokitest.


Az egyik a Valentine nap.Errol azt meseltem volna el,hogy az orokos egyenjogusag kutatasomnak tudnam be talan az eszrevetelt,miszerint itt Eszak Amerikaban mi nok nem csak kapunk, de ajandekot cserelunk ezen a napon.Mi is keszulunk,kivalasztunk vagy keszitunk es adunk.pl sziv alaku kolbaszkarikat szabunk a hazi pizzara:)en igy is keszultem, a sziv alaku torta melle.


A masik a honap,az evszak,es talan nem tulzas de az ev sapkaja,melyert az eletem eddig legjobban elkoltott 3 dollarjat fizettem.Megallitanak,megkerdeznek ;ugye en kotottem? es en oszinten elarulom,hogy nem en, vettem…
Ha sapkaban kellene jellemezni magam,ez lenne az a sapka,ez volnek en.Majdnem egyszinu hajammal barna,vagyis nem kiabalos,a mintaja szep,de nem tul bonyolitott,csupan oldalt az a virag, az dobja meg az igen finom egyszeruseget,hogy megsem komplikaciomentes:)
legnagyobb hidegben is fulvedot,pantot hordok csak,soha nem voltam sapkas,egeszen mostanaig:)