Friday, December 5, 2014

szakítás?...


Ma hazafele belehajtottam egy szerelmi vitaba, szo szerint dramai volt az egesz latvany.Pontosan a kapunk elott allt egy tizeneves lany, a fiu sem volt tobb husznal, egyforma sapkajuk volt.A lany kisse telt, de nem kover,  a fiu egeszen vekony alkatu, ami azert lepett meg, mert ehhez kepest egeszen mely oblos hangja volt.Miutan jeleztem, hogy szeretnek beallni , arrebb leptek, de a feszult testtartasuk nem oldodott, meg akkor is kiabaltak a mozdulatok, amikor eppen szo nem hagyta el a szajukat.
Miutan kiszalltam a kocsibol ezt hallottam:


lany-Ever since you broke my heart, I can't stop crying!! kiabalta
fiu- all your fault, everything is your fault-- I love You with all my heart ! kiabalt  vissza
lany- fiu: egyszerre kiabaltak, a fiu ismetelgette mennyire szereti, a lany sirva , erthetetelnul kiabalt


Mondanom sem kell a tornacon megalltam, mert ereztem, hogy vaghato a feszultseg a levegoben.Eppen most? gondoltam bele, eppen az unnep elott fognak szakitani?Es jo lett volna tudni mivel torte ossze a lany szivet, de az biztato volt, hogy szereti.Reg lattam valosagban ilyen szenvedelyes jelenetet, ilyen fiatalok kozott.Hulyeseget irok, nem is lattam meg .Ilyen erzelmi megnyilvanulasok itt nem jellemzok.
Egyszerre mozdulva kerultek ki a latoszogembol, a masik haz eltakarta oket, amikor meg neha folharsant egy egy szo, mondat, majd csond ult az egesz jelenetre..es en nem tudom, hogy mi tortent, egyutt mentek e el, kibekulve, vagy fakepnel hagytak egymast,,csak arra tudtam gondolni, hogy hiszen eppen most? az unnep elott? az unnepi keszulodesben? fajos szivvel nem lehet egyszeru keszulni.Meg most is hallom a mondatot, eppen ilyen mondatot kellett meghallanom, egy ideig velem lesz, amilyen lelkizos vagyok.
Ugy latszik az ember szivet barmikor osszetorhetik, regardless milyen alakalom kozeledik