Monday, December 8, 2014

cica christmas...



Nem azert irok tobbet roluk, mert a kutyamat mar kevesbe szeretem, dehogy van igy..minden idomet kitolti, de egy ideje nem engedi magat fotozni..A macskak papiron, vagyis igy rogzitve tunnek ugy, mintha tobbet torodnek veluk.Igyekszem elosztani rendesen, de azert a kutya oldalara billen a merleg akarhogy csinalom.

O,lentebb  a teljesen voros macska az anya, a farka pl teljesen egyforma Gingerrel.De valami tortent a szuletes utan, mert a fia az apjat valasztotta es persze minket, vagyis engem:)A fotokon is latszik a szeretet, ahogy finoman osszebujnak.Eveskor, ha Ginger beleeszik az apjaeba, Panda azonnal meltosaggal kiegyenesedik, nyugodtan ul, engedi enni a kicsit.Nagyon szepen elnek. 

Vasaroltam tegnap, mar fizettem, kifele tartottam az uzletbol, ( a penztar  kozepen van),amikor  meglattam ezt a cicas puzzle-t,  azonnal ugy ereztem enelkul ures lenne az eletem, sot , talan elni sem tudnek nelkule, visszasetaltam a penztarhoz, ahol a fiu jot nevetett rajtam.Mondtam neki, remek fogas , legjobb helyre tettek.A jigsaw puzzle egyebkent is gyenge pontom, le lehet venni a labamrol konnyen, megvesztegetni stb. es ilyen voros cicusokkal, ez mar mindennek a teteje:) vagy alja? nem erdekes, a fontos, hogy az enyem es karacsonykor ki is fogom rakni, addig a konyhaban nezem , gyonyorkodom benne, es az elo valtozatban is.:)
A cicak karacsonyfajat meg a nyaron vettem az egyelore kepzeletbeli kertembe, ez a masodik fam mar.A hetvegen eszembe jutott, hogy ne arvalkodjon diszites nelkul, behoztam nekik.Elnezve oket, jo dontes volt.