Sunday, December 21, 2014

állati ajándékok...


A kis allataim, kutya macska cica, nagyon fontos szerepet toltenek be az eletemben, igy nem lehet ugy unnep, hogy ne kapnanak tolem ajandekot.
Egyszer volt egy shih tzu kutyam, o nem kapott semmit, meg a fejet is elfroditotta ugy jarkalt sertodotten  napokig.Ha nem latom, talan el sem hiszem hogy ilyen van.Ebbol tanulva  tobbe ilyen nem fordulhat elo, igy tegnap az o ajandekuk is hazajott velem.
Ez a neger baba Lola tavalyi ajandeka volt, tobbszor varrtam, tomtem vissza, harom helyen volt beepitve sipolo, miutan az tonkrement mar nem foglalkozott annyit vele.Neha meg hozza, hogy dobaljam, de csak ennyi.Most eppen lapos, ujbol javitasra var.
Az iden kisebbet, az o meretehez merten valasztottam ezt a  Miss Rofihez hasonlito malacot, a Muppet showbol, ez is sipol es szerintem aranyos:)

A macskak-cicak, egy csorgos zsakot kaptak, amibe ha belebujnak es mozognak erdekes hangot ad es meg jo meleg is.Persze gondoltam Gingerre is kisse onbizalom novelokent ezzel az egerrel, nem mintha felszeg volna.
Kivancsian varom a hatast majd, ami lesz es jo lesz, mert az allatokban az a jo, ok mindennek orulnek, nincs rossz ajandek:)