Monday, September 15, 2014

nagyanyáink tanácsai helyett, az enyémek...:)

Szeretem olvasni az idonkent elem kerulo "nagyanyaink tanacsai" cimu irasokat.
Neha meglepoen hasznosat talalok kozottuk, neha felolvasom a ferjemnek, vagy o nekem es dolunk a nevetestol.
Aztan gondolkodtam, hogy nehanyat en is megorokitek a sajatjambol.Hatha segitek vele, ha mast nem, jokat nevetni:)

1.Tulkoltekezes kozlese a ferjunkkel
Fontos, hogy tavolsag legyen kozottunk, egy hirtelen jott telefonhivas kapcsan beepitjuk a beszelgetesbe.Szepen, ovatosan.A tavolsag azert jo, mert ha hirtelen felindulas van is, mire hazaer megnyugszik, garantalom!

2.Ha meccset nez
Soha ne morgolodjunk, intezzuk ugy, hogy akkor elmegyunk valahova mi is.Ha megis otthon kell maradni, neha uljunk le melle vele nezni.Keszuljunk fel a jatekosok nevebol, nem nagy ugy, csak a sztarokbol eleg.A ferjunk csodalattal fog rank nezni es a szemetet magatol kiviszi, a fuvet lenyirja.


3. Ha nem foztunk..
vegy elszurtuk, leegettuk a vacsorat.Azonnal tuntessuk el a nyomokat mielott hazaerkezik es rendeljunk pizzat.Neki pedig mondjuk azt, vele akarunk tobb idot eltolteni, ezert a telefonos rendeles.


4.mobil
A mobiljat soha ne nezzuk meg, en soha nem csinaltam.Tejesen folosleges felreertesektol kimeljuk meg magunkat, es a parunkat is:)


5.Ha nem beszelget
..nem nem haragszik,csak elvesz az ujsagban, tvben, mintha ott sem lennenk.Az ipodot jol lathatoan akasszuk a ruhankra, fuldogo a fulunkben es tobbszor setaljunk el mellette.Amint meglatja azonnal beszelni kezd..hasonlo esetben jo az ipod , ha sokat beszel, de akkor rejtsuk el, es idonkent helyeseljuk amit mond, mikozben kellemes zenet hallgatunk.


Csak nehany az uto vagy jelenkornak, de van meg sok, ahol ezek szulettek:)