Monday, August 4, 2014

angyalsóhaj...


...hajnali ebredeseim fontos , megszokott resze a kikocsizas, fotozas, vagy csak belefeledkezni valami szepbe , olykor elfelejtek fotozni is.
Megkerdeztem mi a neve ennek a viragnak, angyalsohaj- mondtak..meg a neve is mennyire szep, sohajtottam bele.
A termeszetesseg, tisztasag szimboluma is tobbek kozott a feher szin.Mezei virag imadatom fontos reszet tolti ki , nyugtato, gyogyito  hatasu.Igazi feher sohaj mezoket talaltam.

Kulonc vagyok, senkit nem erdekel, csak engem.Ilyenkor mindig  megallapitom milyen gazdag is vagyok en, ha csak engem allit meg a latvany.

Erdekesseg:
A színgyógyítás nem egy új dolog, már az ősi Egyiptomban is voltak színgyógyászok. Roland Hunt: A színgyógyítás hét kulcsa című könyvében a következőket írta: "Az egyiptomi Heliopolisz ősi templomaiban a szín erejét nemcsak az imádathoz szükséges segédeszközként használták, hanem a gyógyítás eszközeként is. Ezeket a templomokat úgy építették, hogy ahogy a nap besütött rajtuk a fénye a prizma által felbontott hét színre osztotta, és a szenvedőket abban a színben fürösztötték, amire szükségük volt ahhoz, hogy egészségük felépüljön."
Manapság a gyógyszerek bevezetése miatt nem nagyon használják gyógyításra./forras:http://a-szinek-jelentese.mindenkilapja.hu




* megjegyzes: sajnos a szuper fenykepezom a macska lerantotta:((( 20X zoom van rajta, azzal sokkal szebb fotok keszulhettek volna, bar nekem ez is tetszik.