Wednesday, June 4, 2014

szép ruhák...



A szep ruhakban eppen ugy tudok gyonyorkodni, mint egy festmenyben.Ha olyan, el lehet veszni a szabasaban, a reszletekben, majd az anyagaban, a mintaban, vagy csak a tapintasaban, elkepzelve is.
Ilyen kalandozasomban talaltam meg AZ OLDALT, a nagybetuset, ahol az elmult 100 ev iranyzata van osszegyujtve.Meg is vasarolhato, kiegeszitokkel, nehol cipovel  egyutt.
Az oldalt es uzletet egyetlen holgy vezeti, szerkeszti...tobb, mint csodalatos!
Azt hiszem jo ideig lesz min legeltetni a szemem, es meg rendelni is tudok, ha nagyon kieheztem valami igazan szep darabra.Mert jol tudom en , ezek a ruhak mar nem csak a latvany miatt sem alkalmasak a mai eletvitelunkhoz...bar en el tudom magam kepzelni egy egy 20-as, 60-as evekbeni ruhaban, kesztyuvel a kezemen..ugy menni mondjuk vasarolni es talalkozni a tekintetekkel, melyek a ketsegbe vont elmeallapotomrol arulkodnanak, es ez engem csoppet sem zavarna...
Szoval ha valaki ugy szereti a szep ruhakat, mint en, annak ajanlom ezt az oldalt, nem fog csalodni..evtizedek szerint vannak kategorizalva..eleg behunyni a szemunk, idoutazhatunk, aztan persze gyorsan ki is kell nyitni, hogy lathassuk Dorothy darabjait..


 
http://dorotheas-closet-vintage.myshopify.com/