Saturday, May 17, 2014

a próbafülke mellett...


Az elso igazan kellemesen meleg nap volt, amikor raerosen , nyugodtan setalhatunk, meg a jarasunkban is  ervenyesul a pluszok varazsa.Spontan, meggondolatlan mozdulattal tekertem el a kormanyt, az aruhaz parkoloja nem volt zsufolt.Miutan kiszalltam a kocsibol, megszokott, megis mindig ujkent hato mozdulattal emeltem a fejem az egboltra, osszefuggoen babakek volt, a Nap ragyogott, pedig mar este 6 korul jart.
Szinte nyujtva, lassitva tettem meg az utat a bejaratig, nem is ertettem miert nem inkabb a szabadban maradok.A bejaratnal vannak kiallitva  a legujabb termekek, korbejarom.Nem akarok en venni semmit, csak nezelodom.
Az oltozonel erdekes jelenetre leszek figyelmes.Egy fiu var, bentrol lanyhang uti meg a fulem, a fiut kerdezi.O biztatja jojjon ki, mutassa meg.Meglepetesemre ket lany jon ki, egyiken tullos, olyan igazi hercegnos ruha, rozsaszin-feher es sok flitteres.Masik lanyon nagyon csinos hetkoznapibb ruha, egeszen testhezallo, ejkek szinu.A fiu megkerdezi nem e kenyelmetlen, mert ranezesre olyannak tunik, mintha nem kapna levegot.A lany megmutatja, hogy meg lotyog is kisse.Majd kis hangzavar tamad , egyszerre beszelnek, a fiu megajalnja hogy hoz meg masikat, probaljanak csak nyugodtan.
Csak alltam, figyelve arra, hogy ne legyek feltuno es neztem oket.Annyira nem hetkoznapi, kedves, bajos jelenet volt.
-Ne ertsetek felre, de megkerdezhetem hany evesek vagytok?
Nem ertettek felre- 15 evesek es bali ruhat valasztanak, mondtak szinte egyszerre.Az egyik lany a fiu testvere, a masik, (a hercegnos) akit balba visz.
Divatbemutatokon latott szakertelemmel mozgatta oket, a lanyokat, forduljon meg, menjen elore, le tud e ulni a ruhaban ...
Van remeny, es igeret a jovot tekintve, amig ilyen fiatalemberek vannak...

Most szombat hajnal van es +3 fok , hosszu hetvege...