Saturday, April 12, 2014

születésnapra..

 ...amikor megszuletett, azonnal a mellkasomra helyeztek egy-ket percre mielott koldokzsinort vagtak. Ma is kristalytisztan emlekszem az elso racsodalkozasomra:milyen szep baba , milyen finomak a vonasai.Osszerakott tenyerunkben  elfert, es nem  volt olyan amit meg ne tettunk volna erte.Azonnal nagyon szerettem .
Anyanak lenni borzasztoan nehez, az egyik legnehezebb feladat mindorokke, mert soha nem befejezett, mindig uj ele allit, es nem csak az elet kulonbozo korszakaiban, szakaszaiban, de naponta is aka'r.
Kamaszkorom rajongasa  az egyuttes, aki enekelte:kivand mindig ugy szeressenek, ahogy szeretned, hogy szeressenek..
Joval kesobbi felnottkorom egesz mas teruleten megelt rajongasa,Feldmar Andras mondja: engem az anyam nem ugy szeretett, ahogy az nekem jo lett  volna.
Az egesz szeretesnek a lenyege, jol szeretni, meghatarozza az egesz gyermek -szulo kapcsolatot.Epit orokke tartot, vagy rombol.
Pontosan olyan melysegu a szeretet, mint amilyen a fajdalom, amit  olykor okozni kepes.Pontosan annyira nehez anyanak lenni, mint ahogy eljutni  ahhoz a pillanthoz, amikor a tortara B.Danielt iratunk, Balazs helyett, mert a szeretet , a jol szeretes nyer mindenek felett.



apr.12-en ejjel

* foto : a meg mindig kedvenc fagyitorta