Tuesday, April 22, 2014

játék sajátosan...

 Inkabb felnottek koreben elterjedt itt a Double Dare tarsasjatek, melynek nagyon egyszeru szabalya van.
A hazigazda kezdi altalaban, elmesel valami olyat a multjabol, amit gyermekkent elkovetett,  kesobb megbanta, de nem tudja megmasitani.Rossz, kinzo emlekkent letezik , ezert jo megoldasnak tunik , ha batoritasra elmeseli, kisse megszabadul a nyomaszto percektol.


Kezdem en , mint hazigazda:
Altalanos iskolas voltam, felsos, talan hatodikos, de ebben nem vagyok egeszen biztos, csak abban, hogy felsos.
Az volt az iskolankban a szokas, hogy az alsosoknak a felsosok rendeznek Telapo unnepseget.Ez abbol allt, hogy valaki beoltozott Telaponak, keszitettunk mi magunk kis ajandekokat, es azon a napon varatlanul megjelentunk a szamunkra kijelolt alsos osztalynal.Nehany perces enekles, jatek kozben kiosztottuk az ajandekokat.Ezek az osztalyok igy vagy ugy fel voltak keszitve, vartak a Telapot.Az igazit, gondolom en.
Bar nem rajtam mult, nem egyeni cselekves volt, de  a mi osztalyunk nem csinalt semmit, nem mentunk a kicsikhez, akik mindhiaba vartak a Telapot...kesobb, nagyon sokszor eszembe jutott, amit akkor persze nem mertunk fel ilyen komolyan, valahol mi is gyerekek voltunk..de szegyellem , hogy megtortent, es en sem tettem semmi pluszt ellene, hogy ne igy alakuljon.Meg hozzateszem, nem ez az egyetlen szegyenfoltom a gyermekkorombol, de ez szokott legtobbszor eszembe jutni.

Jatekra szeretnek hivni Mindenkit! Kerlek meseld el a multadbol, ha van ilyen, szabadulj meg tole!Kuldheted levelben, vagy itt a kommentbe leirva, es osszegyujtve posztolom.
A jatekosok kozott ezt a ket taskat sorsolom ki.Mindketto uj, soha nem hasznaltam, az egyiken meg az arcedula is rajta van.Mert ez a masik negativumom(a szamtalan kozul), megveszek foloslegesen dolgokat.Az utobbi idoben sokat javultam, de meg van min alakitani.

Amennyiben valaki nem szeretne megadni a cimet, de jatszani van kedve, azt is elfogadom, mert en ilyen vagyok.Mindent megerto..na jo, szinte mindent:)
A jatek Majus elsejeig tart, addig varom a vallomasokat:)  
Vagyis I double dare Everyone!:)