Tuesday, March 4, 2014

utazási bögre...


...egyszeruen vannak dolgok, targyak, szokasok, melyeket ugy rakok le, mintha soha nem lett volna kozom hozzajuk.Konnyen.
Jovo honapban   lesz egy eve annak, hogy  kavet nem iszom.Jott egy pillanat, nem izlett, nem esett jol, soha tobbe nem kerestem a korabbi jo erzest, amit olyan sokaig adott.Bar visszatekintve , maga a ceremonia tetszett legtobbszor , nem a keseru iz.Neha iszom herbal teat, cappuccinot, de fekete kavet veletlenul sem.
Az utazasi bogrek a nyolcvanas evekben jelentek meg, ma mar igazi kiegeszito , ahogy formajaban, szineiben sorakozik.Soha nem erdekelt.En elsosorban porcelan bogreben szerettem inni, a meleg vagy jeghideg innivalot.Pedig ha autos athajtoban veszem, ott csak muanyagot adnak.
Tegnap este vettem magamnak egyet most megis.Talan az elore igert hosszan tarto hideg, vagy a mogottem hagyott honapok miatt..nehez megfogalmazni, vagy csak egyszeruen nem is keresek kulonosebb magyarazatot.Tetszik a szine.A kavezoban oda lehet adni, ebbe kerni a teat vagy cappuccinot, hosszan forro marad.Ma ugyanis teszteltem...es a hideg , a havazas ellenere is megallapitottam, hogy az elet szep:) legalabb annyira, mint a hideghez igazodo szinu bogrem...szep szerdat kivanok!:)