Sunday, March 23, 2014

egyféle magyarázat...

Egy hettel kesobb mar lehet irni rola, mar tudok irni rola.
Pozitiv gondolkodas, hit, bizalom..pontosan igy epitem fel magamban a zuhanast, vagy a sikert.Mert kiderul mindig, hogy tolunk fuggetlen erok is befolyasoljak az eredmenyt, ha jo, rafogjuk a hozzaallasunkra, ha rossz, akkor a Sorsra.Hiszen mi mindent megtettunk.
Mar lattam magam, ahogy vasarolok, papirzacskoba kerem az arut, es mint Francseszka a Madison hidjaiban, ugy setalok a pick up truck-hoz, hatul folhajtom, elrendezem, amit vettem, mert meg benezek a butikba, lattam egy erdekes szoknyat.A latszolag gazdalkodo asszony noiessege nem kopik, barhova veti a Sors.


nem en- Kerlek ne ultess, ne csinalj semmit..tudod, miattad..
en-O most nem, most csak cserepbe, azt vihetem majd..


Vajon vihetem majd?hanyszor es milyen magasrol zuhanok meg?megmarad a hit, a bizalom, a pozitiv gondolkodas?vagy csak onbecsapas az egesz?Rabizom magam egeszen a Sorsra, gondoljon o helyettem, higgyjen, bizzon O, Neki konnyebb, latja, jatszani tudja a dolgok mindket oldalat, kimenetelet.


Nehany hete egymastol fuggetlenul ket szemely keresett meg bennunket, meg akarjak venni a hazunkat, tavaly mar voltak itt, de anyagilag most rendezettek.Nagyon szeretnek elkoltozni innen, konnyu volt hinni, bizni, nagyokat mereszet almodni, Francseszkasat.Meg a 2 eves beirasom is elovettem.Elfogyott a levego a megoldas kozelsegetol, karnyujtasnyira ereztem, hittem.
Az egyik vevo ugy ment el, miutan ujra vegig jartak a hazat a felesegevel egyutt, hogy par nap mulva kapjuk az ugyvedtol az adasvetelit..ez mult heten szerdan jart le, akkor zuhantam, azota nem jelentkezett.
A masik vevo haromszor igerte, hogy jon , ujra vegignezni, ugyvedi infokat elkerni..azota sem jon, nem jelentkezik..
Most itt tartunk...mar jobban erzem magam, probalok nem bizni, csak borzasztoan nehez, mert arra epul minden, az eletem.Megis szeretnem hinni, hogy sikerul elkoltoznunk az iden..engedem, hogy a Sors vezessen, az sem baj, ha Ove az erdem, csak legyen.



* a kepen lahato hangulatjelzot el fogom kesziteni:)garantaltan javit mindenfele kapcsolatot!