Monday, March 17, 2014

banán tejjel...


...amikor eloszor jart nalam, nem titkolt csodalkozassal nezte ahogy banant ettem es hozza hideg tejet ittam.Nem tudta elkepzelni, hogy jo lehet.
Kezebe adtam egy banant , pohar tejjel magyarazas helyett, a kedvence lett.Majd minden telefonos beszelgetesben megemlitette, hogy azota is szereti es ugy eszi a banant.Tolem tanulta, mondta mindenkinek.
A kedvenc szine a lila volt, azon belul is az orgona lila.Kapott tolem ruhat, szabadidoruhat, haloinget, zoknit,selyemsalat, csupa lilakat.O lett az en Lila ruhas Nom:)
Mar nem szoktam levelet irni hozza, kulonosen az elmult ket evben inkabb a friss sebeimmel voltam elfoglalva, mint leirjam a hianyat, mert van ma is.Hanyszor lett volna jo ejjel telefonalni, amikor nala hajnal van.Mindig tudta , hogy valami bant, ha nem alszom ilyenkor.De soha nem eroltette, csak elkezdtunk beszelgetni egeszen hetkoznapiakrol.Megtudtam mi ujsag a szomszedokkal, ki ment ferjhez, ki valik, ki beteg, ki halt meg.Milyen idojaras van.Mi kinozza.Utana mindig elaludtam.
Mindig keszitek banant es tejet, pedig nem jossz Anyu..de ez az en vagyalmom, hogy almomban talan megis orulsz a banannak tejjel, annak, hogy nem felejtettem el, hogy nem felejtelek el egyetlen szuletesnapodon sem...en is eszem egyet, koccintaenk veled most:cheers, igy a tejjel is lehet..Boldog Szulinapot! valahol ott fent..