Friday, January 31, 2014

időjárásos..


..hetfon hajnalban ebresztett  a telefon, harom rovidet csorgott.Meg az almom es ebredes hataran voltam,  hirtelen azt hittem tavolsagi hivas.Nem az volt, sot egeszen kozelrol jott.
A varost nagy szazalekban lezartak, nem volt iskola, hivatalok, aki teheti maradjon otthon hivas volt, mert megkaptuk a sokadik vihart, a kozlekedes lebenult.Nem csodalkoztam, elotte is havazott napok ota.Kedden -35 fokra ebredtunk, de legalabb mar sutott a Nap, jo latasi viszonyok, jarhato utak.Szerdan olyan szel volt, azt hittem elviszi a hazat is, Lola faradhatatlanul porolt Szelurfival, illetve a hangjaval.
Mara egeszen megenyhult, a nagy szel kisoporte a jo ideje itt tanyazo minuszokat, egeszen -3 fokig melegedtunk, de bubanatosan be van borulva.Ilyenkor szoktam fazni, jobban, mint -35-ben.Vagy csak en kezdek kiolvadni, es erezni:)bizonyos szamokon tul teljesen mindegy hany fok van, nem erezzuk hidegebbnek.
Ebbol a hetbol elegem lett, eppen mara,amikor rajottem a honap is befejezodik.Azt hiszem ennek most orulok, pedig nem szoktam elegedetlenkedni.
A hetvegere csak napsutest szeretnek kerni, titokban, remenykedve, megidezve..jo lenne setalni ugy, hogy kozben latom is a kornyezetem, nem azzal vagyok elfoglalva, hogy minel elobb bejussak valahova.Raerosen, kenyelmesen lenne jo es kozben beszelgetve.Azt sem banom majd , ha az idojarast reszletezzuk kozben.







* a foto: ezt a subat osszel vettem, ugy megorultem, mintha  Panda es Lola lenne, csak annyiban kulonboznek, hogy a macska a nagyobb, de eppen igy szeretik egymast.Most keszult el.