Wednesday, January 29, 2014

az én férjem..



...mar az elso randikra is ugy jott, hogy kerte nyuljak a kesztyutartoba, ahol mindig valami meglepetes vart, aprosagok, hajcsat, fesu, nyaklanc, szerette nezni az oromom.Mar akkor tudtam, hogy milyen, de meg nem tudtam megfogalmazni, csak ereztem, hogy  nekem valo.Aztan kiderult, hogy egymasnak valok voltunk.
Olyan maradt, torodo, gondoskodo, romantikus, kitarto, szorgalmas, es minden mellett a legjobb baratom.
Talan nem kell ahhoz masik foldresz, oceant utazni, hogy ket ember elszigetelje magat , mert biztosan mashol is megvalosithato, nekunk igy adodott, itt leltunk ra.Vannak barataink, vannak masfel evitizede tartoak is, de van egy olyan szfera, ahova soha senkit nem engedtunk be.Meg a rokonokat sem.Meggyozodesem, egy parkapcsolat elso eveiben kifejezetten egeszseges ennyire elszigetelten elni a rokonoktol.Magadra maradsz joban rosszban, megmerettetsz, es magad jossz ki belole jol vagy rosszul.Nincs senki, aki hangsulyozza azt, ami mellett te egyebkent is elsuhansz.
Nehezen engedsz magadhoz kozel, de akit igen , az fuggodde valik..mondta egyszer rolam.Igaz lett az O eseteben is.
A magunkkal hozott hagyomanyok melle vettuk fel az itteniek nagy reszet is, nem toroltunk semmit, igy a nevnapokat sem.Odafigyelve unneplunk mindent, sot egyre fontosabbak az unnepeink.
Kaptam egy zold fazekat tele dioval:), abban egy narancsszinu teafozo, abban egy ajandekkartya...igen, O az en ferjem, es en naponta megkoszonom ezt.


Te-menj  a haloszobaba es maradj ott, amig nem szolok!
en-jo, megyek
Te-de nehogy leskelodj!
en-nem is szoktam..
Te- johetsz, gyere!
en-a szemem kinyithatom?
Te -igen, gyere:Boldog Nevnapot!!- kapom a csokrot es egy hatalmas csomag elhelyezve az asztalon.
en- bontom, de elobb a viragot vazaba teszem gyorsan..
Ez nagyon szep, es meg zold is..ja es nincs vege, tele dioval:)) a dio kozepen egy teafozo..gyorsan ki is probalom! szaladnek a konyhaba
Te- varj, ki ne mosd , elobb nezd meg belul  is!!
en- ez tul sok, ettol szedulok, ennyi jotol...koszonom,loveutooo