Monday, December 30, 2013

Új Évi köszöntő...


Nekem nem szabad vasarolni amikor orom er, mert kepes vagyok legalabb felig pakolni a kocsit..oromomben:) ennek a   mondatnak semmi koze a mai naphoz, ami a fejemben jar ezzel kapcsolatban, csak mar reg le szerettem volna irni.
Mert ugye erdekesek vagyunk mi emberek, sirunk a szuletesnapunkon, hiszen oregedest hoz, az evet megis derusen bucsuztatjuk el.Sirunk elveszteskor, de sirunk akkor is, ha szuletik valaki, vagy valami uj.Sirunk elvalaskor, de sirunk az ujratalalkozaskor is.Sirunk fajdalmakkor, de ugyanugy sirunk az edes fajdalmaktol is.Sirunk, ha nem sikerul valami, de a sikertol is zokogunk.Igazi bogos nep vagyunk, a teljesseg felsorolasa nelkul megallapitva is.
Egy nehany eve olvasott ujkori divat szerint, gondolok itt a horoszkopra, a fustolokre stb..holnap delolott takaritok, majd vegig fustolom a hazat, kifustolok minden rosszat remenyeim szerint.
Idoben vettem lencset, veletlenul se jarjak ugy, mint par eve, amikor ujitani akartam es majdnem megbolondultam masodikaig, amikoris az volt az elso, hogy lencset vettem es foztem, mert megijedtem a sajat ujitasomtol, a hianyatol.Hanyszor ijedunk meg ilyen kimondott elhatarozasoktol, szinte mire kimondjuk gondoljuk meg,es vonnank vissza, de ott log a levegoben.Nem fogadok meg semmit, nem hatarozok el semmit, hogy ne kelljen felve masitanom, netan csak a kijelentes miatt betartanom.
Csak udvozlom majd az uj evet, elem napjait, egyenkent..probalom lassitani is, hiszen olyan gyors vilagban elunk..


Emelem poharam(most csak kepzeletben);
Boldog Uj Evet Kivanok, hozzon szepet es jot, egeszseget, beket, gazdagsagot, ha csak erzelmekben is, hozzon nyugalmat, nemi izgalmakkal valtakozva..es hozzon mindenkinek sok sok nevetest, ha mar ilyen sok alkalommal pityergunk!:)
cheers!