Thursday, November 28, 2013

egészen karácsonyi...


Vannak, akik  megelik a boldogsagot, vannak, akik le is irjak(elmeselik), vannak akik  leirjak milyennek kepzelik, milyennek szeretnek megelni.
Sokfelen elunk, mert sokfelek vagyunk, es igy van jol.
Mar tul vagyok ket karacsonyi ebeden, mar van ket karacsonyi lapom, es mar van sok boldog pillanatom.Nemelyik felejtos, van amelyik maradando, a kulonbozoseg teszi oket olyanna , amilyenek.Es az ember, aki megeli, akit megerint.Mar tul vagyunk az elso hoviharon, szep paplant kaptunk.
A karacsonyfam talpa szoren szalan tunt el, a dobozban csak egy van a negybol.Most sem az egyszeru megoldast valasztottam, elszaladni venni ujat, inkabb kitalaltam valami egeszen ujat.Bar mufa, de van egy gyonyoru cserep vazam, pontosan harom meretben , a legnagyobba beletettem, kovekkel kiraktam.Optikai csalast okozok, mert azt lehetne hinni elo fa van elultetve, de megerintve megsem az.Latvanynak viszont pazar.
Aztan az adventi kalendariumot is kigondoltam, keresgelve a neten.Ilyen lesz, kis boritekokban egy egy csokifalat, egy egy uzenettel, majd a vegen amikor elfogy, ratehetjuk a kepeslapokat.Mindenem van hozza, amit a kepen latok, csak a miniboritekokat kell megvenni, es osszegyujteni a sok kedves napi gondolatot.

Mar egeszen karacsonyi lazban vagyok..:)

*foto a netrol