Friday, October 11, 2013

ünnepelek...

 Az ev legjobb mondata, mondatom:szeretem szeretni a keveset.Igen, egyre inkabb a keves  a vonzo, sokkal tobbet ad, mint barmilyen sokat igero.
Ma kora reggel kimentem a partra, vagytam a valasztott maganyomat az elmult napok nyuzsgese utan.Nagyon becsulom a valasztott lehetosegem, hogy donthetek igy barmikor.
Keszultem is, ha nem is eredeti otletem, masolom masoket, mert nagyon sokan muvelik ilyen piros betus napokon.Nem csak varni, elvarni, hogy kapj, unnepeljenek, de reszt venni benne ugy, hogy te is adsz figyelmessegeket,mert ez a te napod, ma  szinte barmit  megtehetsz.
Elindultam, amerre a kerekem gurult, mikozben improvizaltam.Vettem reggelit magamnak, a kavekiado lanynak fizettem egy kavet+croissant, engedte, hogy lefotozzam.Megtudtam azt is, az o szulinapja hetfon lesz. Ittam egy cappuccinot, miota nem kavezom, az ilyen pillanat is unnepi lett.
A parton megteritettem magamnak ezen a szep ko talcan, es a croissantomat megosztottam a siralyokkal.Halasan vitorlazva repultek, vircsogtak nekem.A mokusokat is meghivtam, de nekik korai volt meg , uj idopontot egyeztettunk.
Leultem a kozeli padra, arcom napfurdoztettem , belefeledkezven a szep oktoberi reggelbe.
Utana belevestem a nevjegyem a padba a slusszkulcsommal, majd szedtem egy csokor mezei viragot.

Egy pocsolyanal megallva madarak pancsolasat, reggeli furdojet csodalhattam meg.
Irtam valakinek egy levelet, akivel nem vagyunk joban, mar 1 eve varta a valaszom.

Felhivtam valakit, akivel karacsonyonkent szoktam beszelgetni hosszan, nagyon varja mindig.
Mar milyen gazdag vagyok es meg csak reggel 10 mult...