Thursday, October 31, 2013

october volt...


Esosen-kodosen de meleg legaramlattal bucsuzunk az Oktobertol itt felenk.Es persze a maskarakkal.Igazan semmi meglepo nem volt ma abban, ahogy behajtottam egy cappuccinot venni reggel a cicas jelmezemben(2 ful, orr,  es farok-amit nem lattak ugyan:) na es bajuszom is volt rajzolva, a kavezoban Superman szolgalt ki szemelyesen!Az egesz varos tele volt jelmezes felnottekkel, este gyerekekkel.
Volt egy pizza partynk is, amit maga  a manager rendezett, aki balerinanak oltozott , nem kis derultsegunkre.
Bennem megis valami egeszen mas marad meg errol a naprol, amit lejegyzek, hogy el ne felejtsem.
Vannak csaladok, ahol az egyik gyerek tiszta , rendezett mindig.Es van a masik testver, akinek mindig disznool van a szobajaban,kap is rendesen erte, egeszen addig, amig a rendszereto testver meg nem unja es inkabb nala is mindig rendet rak, mert nem birja hallgatni a leszidast.A szulo titokban tudja ,hogy nem a rendetlen gyereknel tortent ekkora valtozas, de nem szol.Senki nem szol, a szeretet beszel.
Van egy lany , aki nagyon lassu a bankban.Bar teamwork van, de azert kovetve van az egyeni teljesitmeny is egy bizonyos fokon.Ilyenkor mindig a kapitalizmusrol tanultakra, a tokere, a profitra gondolok.Boncolgatom magamban, rakosgatom, mint egy puzzle-t.
Nem tehetek  rola,  csomo mindent megcsinalok helyette, de nem vallalom fol, az o javara irom, es csak remelem, hogy a manager ha  titokban tudja is, de nem szol, mert a szeretet beszel.Nem varok el erte semmit.Mindenkinek mas az erossege, mas a gyengepontja.
Tul gyorsan elszaladt ez a honap, ezzel az utolso nappal jo sokaig eljatszottam, hosszitottam, nyujtottam egeszen mostanaig.Agyo Oktober, jovore, veled, ugyanitt:)

* pic.a netrol:ontario osszel