Friday, October 18, 2013

levelek...


Nyitott ablakon atsuvito szel ebreszt, bosszantja a kutyat, aki nem tudja mi ez , igy  zavarodottan ugat, vitazik a  semmivel.Talan most fog valtozni a levego, ez egy mindent kisopro huvos aramlat.
Mar elore orulok a sok levelnek, amit kapni fogok,A szellel kapott levelek miatt is szep az oktober, zsakszamnyit hoz, beboritja a kocsim is, ha ugy parkolok, es ami miatt jo , ha nem valaszolok sem sertodik meg senki.Mindig szerettem levelet kapni,  ha nincs is egyensulyban azzal, hogy irni valamivel kevesbe, de kapni azt nagyon szeretek.
Atalakult erosen a levelezesi szokasunk, az e-mail mar  reg nem izgalmas, mar igy nyiltan irunk, olvashatja barki, sot az sem idegen, ha eppen nem valaszol senki, beszelgettunk egy jot magunkkal, kiirtuk az erzelmeinket, hogy teret adjunk ujaknak.
Szeretem azokat a filmeket, ahol leveleznek, ahol talcan viszik be, ahol kulon szemelyzet van erre.Mas vilag,  nyugodt, kiegyensulyozott.Tobb olyan hires levelezesrol is olvastam, az iroik soha nem talalkoztak, megis  evtizedeken at, levelben elve kapcsolatot tartottak.Milyen kulonleges lehet egy ilyen, a betukkel epitett hid, megfoghatatlan , megis az iras a bizonyiteka, hogy van, letezik valaki a betuk vegen.
Persze megint elrugaszkodtam a foldtol mar kora reggel-hajnalban, megint a napom is ilyen lesz, ilyen lebegos...mintha nem lenne eleg problemam anelkul is.:) most csak orultem a szelnek, hogy felebresztett, mert nagyon reg irtam ilyenkor, eszembe juttatva, hogy nem minden valtozast szeretek..a hajnali irasokat szerettem, kar, hogy elveszitettem.


*tegnap este a startlapon talaltam, falevellel jatszani, a kreativitas hatartalan