Tuesday, October 8, 2013

divat...


Ma megvettem a kerteszetbe eloirt munkacipom.Eleg sokaig valogattam, probaltam, amig ez mellett dontottem, mar csak azert is, mert rozsaszinu belul es a cernaja is:)Munkahelyi divat iranyzat.Talaltam hozza egy mindig valami orosz regenybe valo figuranak kepzelem magam inget, magas allo nyaka van vagy galler, hosszitott, mint egy tunika.Ami fontos, hogy puha flanel.A csizma a farmer, es az orosznatasa ingemben, kapok majd kotenyt is, el kell ismernem meg tetszik is.Mar csak a  kesztyu hianyzik.
Mindenkit sokkoltam a kerteszettel, mert a csipkes, torekeny valosagomhoz senki nem tudja oda kepzelni.Ezt nevezem eloiteletnek, azt hiszem.
Szepen sorba raktam az eddig viselt stilussal, azt hiszem nem kicsit log ki a laba, illetve sarka:)
Egyetlenegyszer volt bakancsom, amikor kiderult, nem csak en, a parom sem satorozasra , erdoben toltott mosakodas nelkuli napokra van kiszabva.Mi csak megerintve szeretjuk az ilyet.Ha mi erintjuk, ha minket erint, de este zuhanyozhatunk.
A cipo kanadai termek, nagyon konnyu a latszat ellenere, 100 napig visszaviheto.Mielott kijottem, a penztaros egy vedo spray-el befujta.