Sunday, October 20, 2013

a csizma story befejezése..



..miutan kiszedtem a het -a mult esemenyei okozta tuskeimet,( azzal, hogy leirom kiszedodik), szerettem volna egy olyanrol irni, amit mas szedett ki.
A csizma tragediamhoz tartozik meg, az oktober a csizmak, a puha, nem telies csizmak honapja is.Ilyenkor viseljuk csupan a divat, a jo kulso miatt, nem az idojaras kivanja meg.Ezert lett jo nap a pentek, a hetvege.
Penteken  ugyanis  megerkezett az uj csizmam, a kicserelt csizmam.Kaptam egy olyan e-mailt, hogy ertekeljem a szolgaltatast, irjam le.Roviditett valtozatban leirtam, amit a telefonos kisasszonynak monologkent mar eloadtam, kertek, hogy kuldjem vissza, es voila:) kaptam egy nagyon szep olivezold szinu antilopbor  madeinamerica csizmat helyette.Jo sarka, talpa van, nagyon kenyelmes, es foleg nagyon szep, es legfokepp:zold.
Ma felvettem, hogy meg is orokitem, aztan a ferjem azt mondta majd o fotozza a labamon, igy adodott, hogy leejtette a fenykepezom:( a tavalyi ajandekom, a kis kedvencem.Azota se kep se hang, tonkrement.
A jo a rosszban, megvan a karacsonyi ajandekom, a rossz a rosszban, hogy addig nem fogok fotozni, ami mar most hianyzik.
Szeretnem megint azt gyakorolni, hogy varni, varakozni, vagyakozni valami utan, nem azonnal megkapni, meg akkor is ha mar elore tudom mit kapok, meg akkor is, ha a gyonyoru oktoberi tajkepek kimaradnak az iden a rogzitesbol, fejben ugyis fotozva vannak, megorokitve.


* fotok a netrol, a fontihez hasonlo, de kisebb sarku, a szine viszont inkabb az alsohoz kozelit.


Vagyis minden jo, ha a vege jo:)
A het kezdese is legyen hasonlo jo!