Friday, October 11, 2013

12 szál rózsa...


...hamarosan ejfel, veget er a varazs, jon a hinto, visszavaltozik tokke, en meg leszallok a Foldre, ahogy szoktam rendesen allni rajta mindig.Jo erosen, biztosan, fontos az ilyenkori elszallasaimhoz.
Vajon merheto e egy ember a szuletesnapjaban, mennyit is er masoknak? meg van egy oram a hintoig, meg borsoszem hercegnozhetek, akkor is ha nem all jol az en koromhoz mar es akkor is ha a ket mesenek nincs koze egymashoz.
Koszontottek szoban, levelben, e-mailben, telefonon, uzenetrogziton, blogban..nagyjabol egy hete unnepelek mar.Ezen az egy napon megis olyan mas minden, az erzekenyseg egeszen felfokozott, fontos minden szo, minden nezes, minden hangszin, minden hangsuly.
Valahogy tokeletes lett, volt, eppen olyan amilyennek kepzelhetnem, ha elore lehetne egy ilyen napot kepzelni.
Kicsi koromban egyik legnagyobb felelmem volt, mi lesz ha elefelejtik..talan az egyetlen felelmem volt:) felejtve soha nem volt, megha lett is sok nem kivanatos, nem volt mind szep.
12 szal voros rozsa, egy tucat..a Viktoria korra nyulik vissza a magyarazata..igaz szerelmet jelent, minel melyebb voros, annal mleyebb erzest tukroz.A 12 -t kotik az ev 12 honapjahoz,mindegyikben szeretve van, aki kapja.
Vandorolok a vazammal, a rozsammal, ejjelre az agyam melle viszem, reggel majd a konyhaba...a ferjem azt mondta, nekem jo ajandekozni, mert nem egy tucat ahogy tudom fogadni...
Most akkor bambulok meg az ablakbol, kivarom az ejfelt, mert ez ma az en napom volt minden szempontbol..Koszonom:) jo ejt nekunk!:)