Tuesday, September 24, 2013

szomszéd cica..


Amikor hazaerkezem, kiszallok a kocsibol, elsokent felnezek, mert ott var pipiskedve, turelmetlenul, intek neki, koszonok is:-Hello Lola! Aztan elindulok, o leugrik az ajtohoz szalad, hanyattfekve var, az elso az, hogy megsimizem a pocakjat.Utana felugrik, jon utanam, leteszem a taskam, felakasztom a kulcsom, addig az egyik fotelba pattan, ahol nyafogosan, kenyeskedve hiv,akarja, hogy a karomba vegyem.Felveszem es minden alkalommal a fulembe nyal.Ez minden alkalommal igy van.
Ma egy kisse megkesve, de igy volt.Kiszalltam, ahogy felkoszontem a kutyanak, a szomszedbol a levelezos gyerekeim, Viktoria es Patrik azonnal atkiabaltak-Hello, hello, mar
vartunk teged, nagy hirunk van, neked akartuk elsonek elmeselni!-egymas szavaba vagva csicseregtek at nekem. -Kepzeld cicat kaptunk, a neve Tiger, es nagyon edes, aranyos-szinte egyszerre mondtak.
-Nagyon orulok az oromotoknek! -Mikor lathatom? kerdeztem azonnal
-Hamarosan megmutatjuk, de most allatorvosnal volt, varrata van, majd utana, ha jol lesz!
-Turelmetlenul fogom varni-lelkesedtem veluk.Aztan elmeseltem Csufika es az anyja hianyat, velem egyutt sajnalkoztak.
Majd megjegyeztem-Pandanak nagyon jo lesz, ha lany, kepzeljetek csak el, lehet szerelembe esnek majd.Panda beleszeret a lanycicatokba!
Mindket gyerek visitva nevetve dobta hanyatt magat a trampolinban---nevettem veluk, majd elindultam fol, ahol Lola mar nem erthette miert kesek ennyit.Minden ugy tortent utana, ahogy leirtam.Miutan megnyalta a fulem, mindig a jobbot, letettem, mentem atoltozni, kezetmosni, es leirni ezt a  kedves jelenetet, hogy ne veszitsek el belole egyetlen darabot sem.
Ilyenkor , ilyenektol mindig nagyon boldog leszek, es ugy erzem merhetetlenul gazdag..
.

*Panda, meg nem is tudja a nagy hirt.