Saturday, August 10, 2013

a megkésett meghívó...


Lola turelmetlenul topogott a tornacajto elott, nem erti mire varok, miert nem megyunk.
Minden reggel lemegyek a talicskaba ultetett minirozsamat megsimogatni.Ez a simogatas valami szuletesi defekt nalam:)arcokat is korberajzolok az ujjammal, ott is maradnak benne.
Penteken kora reggel, itteni idoben hivott anyuka(anyosom), a korhaz miatt,aggodott, mert nem telefonaltam, masnap elutaztam.Ujbol megerositette a meghivast, szeretnek ha hazamennek en egyedul akar, pihenni, es otthoni orvoshoz is elmenni, mar fel is hivott egyet.
 Ooo milyen sokaig vartam ilyen meghivast.Nem konkretan  tole, ugy barkitol a csaladban.Ilyen meghivos vagyok, ha nem hivnak nem megyek.Talan ezert is volt egy lakasunk kis ido utan.Oda nem kellett meghivo, csak mentunk, mentem.
"A mikor jossz haza"..ez nekem nem ugyanaz a meghivassal..ilyen vagyok."A meddig maradsz"-al meg elszurtak mindent azonnal.
Egy idoben vilagitohazat szerettem volna a kertembe, de mindig elkepzelhetetlen aron adtak.Ut kozben csutortokon az egyik varos koszontojenel a viragok koze volt allitva.Masnap az aruhazban ott volt elottem, majdnem ingyen.Neztem, es csak neztem, es mar nem akartam vilagitohazat.Nem akkor kerult elem, amikor olyan nagyon vagytam ra.
Azt hiszem a meghivo is ilyen.Jol eso, meg is koszontem, de elkesett.
Ezert nez ram Lola, nem erti "merre jarok", miert nem megyunk mar a rozsahoz...hat induljunk akkor, igazi diszkiseret  a kutya es  a macskak, szertartassa alakult.
Ok orulnek, ha kisse megkesve is indulunk ma..