Saturday, August 3, 2013

a lámpa...


Tipikus szombat volt a mai, tipikusan eltortem egy poharat is, Lola meg az ejjeli lampam.
Tipikus attol, hogy mostam, foztem, takaritottam, bevasaroltam(nem ebben a sorrendben:) es pihenes keppen sutottem tepertos pogacsat is.Az udvaron is rendet raktam, es kozben olvastam is, meg jatszottam Lolaval, es a macskak nyakat is megvakargattam sorban, ahogy jottek.
Lola annyira lazba jott, hogy jatszunk(pedig maskor is szoktam vele, naponta), hogy oromkoroket kezdett futni a  hazban, igy rantotta le a lampamat.Persze meg most sem tudom hogy csinalta, csak a csorompolest hallottam.Esdekloen nezett ram, de tudta vege a jateknak.
Tipikus attol is, hogy a pogacsak szokas szerint nem lettek szep formasak, nem egyformak, csak hasonlitanak, mintha csak unokatestverek lennenek, abbol is valami masod vagy harmad:)
Vissza kellett mennem lampat venni, mert lampa nelkul nem lehetek talaltam ki.Talaltam is egy antik utanzatot, a lelogoja tetszett meg, ahogy a szello erinti, olyan konnyeden libben, es akkor meg nem is tudtam milyen jol mutat majd a tollammal.
Persze a lampa a haloban tort el, de amikor meglattam a tollat es melle tettem, akkor az itt levo keklampat vittem a haloba es  ez maradt itt.Nagyon szep lett az iroasztal csucske igy.Olvasas kozben mindig odanezek , jo nezni.