Sunday, June 9, 2013

miért?...


Ejjel ketto van, a szemem sarkig nyitva , Lola kifejezetten hangosan horkol.Mar most tudom milyen nyomott hangulatom lesz, akkor szeretnek majd nagyon aludni, amikor ebredni kell.
Egy ember privatjaban talan a haloszoba hangulata az,amely a felsofoku jelzot erdemli, igy ki is setaltam, megha teljesen hetkoznapi is egy horkolas.Valamit kezdenem kell magammal, a horkolassal is, hogy ujra elaludjak.
Miert? ez a szo log a levegoben , tancol a fejem korul, nevet rajtam.
Ugy ereztem 1000 bejegyzes, haromesfelev nem keves, lezarhato, mint egy kiolvasott konyv, teleirt naplo, elfogyott oldalakkal.Az ezrediknel szerettem volna bezarni, kotve valakihez, aki szemelyesen ismer.Ismer..nem, nem kifejezo.
Megelozoen 6 bejegyzessel korabban sert meg valaki, aki nem ismer, nem blogol, nincs koze a blogvilaghoz csak annyiban, hogy engem olvas neha.A sertes rosszkor er el, akkor meg nem tudom azt a ket honapot, ami mogottem van,igy lezarom az egeszet elobb, hiszen csak napok kerdese volt, hiszen az en naplom, en dontesem.Bezarulok, mint a mimoza virag erinteskor.
Ilyenkor nem gondol az ember a sok kedvessel, aki nem bant, csak majd nem ert.
"Sokfelen tudsz meselni" -irta egyszer
Igen, ugy kepzelem, ha kivonom az erzelmeket ebreszto jelzoket, hatarozokat, olyan lesz, mint egy szep ruha, melybol, ha kihuzom a cernat, a gombokat, eltunnek a hajtasok, igazitasok , lesz egy fekvo sima anyag, ami szep, vonzo szinu, erintesu, de sokaknak elkepzelhetetlen mi hozhato ki belole.Milyen arnyalatok kepzodnek egy egy tuzes, rahajtas utan.Ilyen az iras is.


"kalibrallak" jatszik velem a szo, megkeresem pontosan , egeszen aprolekosan elmagyarazva, kepekkel, rajzokkal szemleltetve.Leteznek emberek kozott olyan szavak, amelyek csak kozottuk hangzanak el, soha mashol, "hitelesitve" ezzel a szo ertelmet:)ezt ha ujraolvasom, ki fogom nevetni magam , hogy ejjel kettokor a kalibralni szot ertelmeztem.Viszont mukodik, mert almosodom.