Wednesday, March 6, 2013

mindennapok..


Az elojelzesben marad a hideg, marad a szurkeseg, csond, egyfele elettelenseg a termeszetben .
Azt vettem eszre mar soha nem irok hajnalban.

Valtozik minden, az ido egyre kevesebbet er, szetfolyik sokszor.Sok elmaradasom van, sokfele.
Egy honapja tanulni kezdtem ujra franciat, jarok orara is , de itthon is minden lefekves elott fel orat online.Keszulok a francia tartomany fenyveserdojebe, ha egyelore csak lelekben is.
Konyvtarba is jarok heti ketszer, ismet feliratkoztam ujonnan erkezokkel tarsalogni.
Es persze megvannak a hetkoznapi rutinok, amiket mar gondolkodas nelkul vegzunk, ezek megtoresere, hogy ne valjon teljesen monotonna epitem be az elozoeket.Nem birom a gepies egyformasagot hosszu ideig.
A hideget nem banom, meg tul korai lenne a turelmetlensegem, es mint filmrajongo szeretem is a hetvegeket.Csak csupan egy egy mondatert megnezek egy filmet, ugy lenyugoz a stilus,hogy kit erdekel, ha -16 van odakinn.
Mint Vasarnap is, ket filmet neztem, mindketto Afrikarol, kozel 100 ev kulonbseggel a tortenetek ideje.B. szerint egyik sem volt valosaghoz kozeli, az elso tulzottan volt mezes-mazas, a masik tulzottan volt agressziv.Jo volt vitatkozni vele, lassan mar rendszeresse valnak vitaink, amik persze teljesen egeszsegesek es joiranyu vitak.
Kevesebbet irok ide, elvon a sok egyeb, neha bant, amiert nem irtam le meg Vasarnap pl.ahogy atadja a tollat a filmben Redford a nonek(Meryl Streep) ajandekul, a meseert, hogy irja le, nem irtam le milyen hatassal volt ram, ami elkisert meg masnap is.
Vagy tegnap, ahogy a parkor mar irta a buntetesem de elengedett, nem kaptam cedulat, nevetve megkerdeztem mennyi lett volna, mert akkor azt elkolthetem:)
Vagy Lola szivzoreje  derult ki a napokban, a kolcsonos erthetetlen vonzalmunk, hiszen volt mar kutyam , de ilyen, mint O meg nem.Oromeben majdnem megfulladt, elajult .Ugy kaptam fol, mint ujszulotteket labuknal fogva, utogettem a hatat.Kepes belehalni abba az orombe, hogy hazaerkeztem, ujra lat...
Es kezdodhet a sietes... szep hetet!