Tuesday, February 26, 2013

macskák és a tavasz..


...mondhatom kozel a tavasz, miutan nagyjabol masfel hete macskafiukkal van tele az udvar.Jovok haza, ahogy fordulok be az udvarra, hat macska ugrik szazfele, pedig szerettem volna megorokiteni.Csufika a nevevel ellenben igencsak vonzza a fiukat.
Ha mar a macskak szerelmi elete igy fellendult, elgondolkoztam azon , vajon ok a kulsot is nezik?vagy csak a lelket?:)es ennek jegyeben szerelmet hazudnak a  hormonjaikkal?:)hmm , ismeros?:)(kisse)na de maradjunk a macskaknal.Csufika sem apacanovendek, ha ennyi fiut szedit, mert valami kell ahhoz, hogy naponta megjelenjenek, ne adja fol egyiksem.
Neztem az emeletrol oket, nyakam majdnem kitort, rossz szogben ulnek..vajon mit mondanak egymasnak?csak ulnek es varnak..Csufika meg ul a kor kozepen, es nem tudom mit gondolhat.
B.szerint valami macskaknak valo svedasztalt osszedobhatnek, halk  zenevel:D talan:)
Valojaban csak azt szerettem volna megerositeni, hogy jon a tavasz..a viz is erosen hullamzott, olyan kovetelozoen..nepes partot akar, sok zolddel..mint en.En is annyi mindent szeretnek, akarnek..addig  is nezem kisse irigykedve a macskak udvarlasat..



*Csufika fotoja nem friss, nincs ideje ram...