Friday, January 25, 2013


Kedves(aranyos)Lanyok!!

Egyszer valaki irta nekem, milyen jo, hogy mindenkinek valaszolok a megjegyzesere..na most lesz a kivetel, csokorban irom le.
Nagyon koszonom, hogy igy ertekeltetek a fotokat, a felkelesem a hidegben:)!!Erdemes volt igazan igy.



Valamikor kedd es szerda kozott tonkrement a monitorom, nekem asztali gepem van, en csak azon szeretek irni.A fiuknak laptop, de en ezen szo szerint utalok.

Ezert kerek kulon elnezest attol aki irt nekem, es nem valaszoltam, mert mindig szoktam!
A monitor 12 eves volt,a torony csak masfel, igaz a szamitogep vilagaban mar az is aggastyan, mert mar w8 van, de nekem tokeletes.

Tudom, hogy sok sok furcsasagom van, pl az is, hogy bar oreg volt a monitor, de en minden ilyet jelnek veszek:)es ezert nem szaladtam masikat venni.

Azert nem fogom megvarni, hogy alkalom legyen, mert oktoberig igen csak varhatnek:D, de kisse erdekes, hogy nem tudok reggel kavezas kozben odaulni, vagy este ugy fejezni be a napot.
A homerseklet hidegsege okozta a gozolgo tavat, mert a viz melegebb volt.Bizonyos fokoknal valoban nehez erezni a kulonbseget.Minusz 10-ig semmi bajom, kesztyu sapka sem kell.10 es 20 kozott szoktam fazni es pulovert venni:)30 folott vagy (alatt) , nos akkor vibral a kemenyfustjetol a levego es gozol a to.
Ami meg mindig nem tart vissza egy setatol:)mondtam furcsa dolgaim vannak:)

A kepek nem tengerrol, nem is oceanrol keszulnek, a Nagy Tavak kozul, az otbol ketto kozott lakom, es kozel a Niagara vizeseshez.

Es tenyleg senki nem volt a parton, csak en(ez biztosan igazolja a furcsa dolgaimat is:)

A kezdomondatot is en irtam, ha versnek hat, azt kulon megkoszonom:)jo lenne sokszor ilyen szepet fogalmazni, de csak ritkan sikerul:)

Koszonom a hozzaszolasaitokat csokorban es szemelyenkent is!

Elnezest, ha olvasok is valakit es nehany napig nem irok semmit, ez az oka.

A lapot es konyvjelzot is megkaptam, KOSZONOM!!



Majd jovok az uj monitoromrol:)mert annyi minden tortent azon kivul is, pl a hajcsavaros mizeriam, azt muszaj lesz elmeselnem:))



Szep hetveget kivanok, puszi Mindenkinek!!