Sunday, January 6, 2013

az elsõ (sk) ablak ülésem...

 
...az antik utcaban setalgattam a meroszalagommal,rajzommal, amikor az egyik uzletben meglattam, amit akartam.Fontos volt, hogy az ablak alatti magassag legyen.Az uzlet  tulajdonosanak nagyon tetszett, hogy sajat merom van. El kellett meselnem mire keszulok, mert latta azonnal, hogy nem csak megveszem a fiokos komodot, de valami funkcioja is lesz.
Annyira tetszett az otletem neki, hogy meg aznap szallitotta, vagyis tegnap.Szuksegem volt meg szivacsra, arra bevono anyagra, tepozarra,konnyu ugy tisztitani, es a szinet is megunhatom.Es persze az ablak kis dekoracioira, na meg parnak.Mindenem megvolt, csak a szivacsot vettem, a tobbit itthon valogattam ossze a meglevo  anyagokbol, kerestem a szinek osszhangjat.A haz regi, az ablakok nagyok, kulon szep fakeretek olelik , a padlot is szep magas szegely koveti.A vegen az egesznek kell harmonizalni.
Most log a nyelvem, mert elfaradtam, de reggelre kialszom, es a napokban mar ott kuporogva bambulhatok, vagy firkalhatok.
Esik az eso napok ota, a szellokesek is igen erosek, a homero mutatoja  melyen van, nem is latszik.A januarban azt szeretem, hogy csondes, bebujos, inkabb szobaban marasztalos, ahol lehet jokat filmezni, olvasni, beszelgetni, egy jo kave mellett , esetleg egy forralt bor.Hogy aztan jon majd a februar es itt a nyar:)
Vannak hibai az ablakomnak, aprok, mert a muanyag reluxat utalom pl, es nem mely ablak, nem lehet bebujni.Elonye ,  ha koltozunk , viheto:)Oldalra kepzeltem meg polcos szekrenyt, az adna egy bebujos kucko kulsot, de akkor talan zsufoltta valna a szoba.Azt nagyon nem szeretem.
Alul a fiokokat is ki akartam venni , hogy kutya macska kucko legyen, de ok is a folso reszt valasztottak..remelem elferunk majd...most akkor joejt nekunk:)