Sunday, January 20, 2013

amirõl nem illik írni...


...en most arrol fogok.Mert sokszor folteszem a kerdest a bloggal kapcsolatban, igy, ennyi ido utan idoszeru.
Az igy kotott ismeretsegek, a hozzaszolasok kapcsan kialakult parbeszedek , igy vagy ugy, de letrehoznak baratsagokat.A hasonlo erdeklodesek, esetleg az eppen kulonbozoek, igy vagy ugy, ha nehezen elismerve is, ha vedekezven is de el kell ismerni letezesuket..Pokhaloszeru szovodes ez, es ha nem ir valaki , eltunik, hianyozni fog, urt hagy maga utan.
Egy tarsasagba beilleszkedve aztan lesznek nem leirott, nem kimondott szabalyok, igazodunk hozzajuk, betartjuk oket, figyelembe vesszuk, mert odafigyelunk egymasra.
Bar a blog pillanatkepek -erzelmi reakciok halmaza, nem mindenki elegszik meg ennyivel, maga modjan talan probalja a pillanatok kozotti urt kitolteni, betolteni, a pillanatok kozott kapcsolatot keresni, osszekotni oket egymassal.
Volt egy szuletesnapunk a heten, amire nagyon keszultem, megsem ugy alakult, sikerult ahogy megalmodtam.A nap el lett tolva, csusztatva, ami feszultseget generalt, es amikor vegre eljott a pillanat semmi nem ugy sikerult , ahogy , ha akkor tortenik, ahogy terveztuk, amikor az ideje volt, sikerulhetett volna.
Megsutottem az ajszivecskeju tortat, ami elso nekifutasra a tepsibe ragadt, darabokban szedtem ki, amitol ugy elkeseredtem, hogy ,majdnem kidobtam.Aztan sutottem egy masikat, ami sikerult, es az elozo torta darabjait osszekevertem a toltelekkel, a tejszines gesztenyevel, ami nagyon nagyon finom lett.Megsem fotoztam le, mert a serules akkor mar bennem volt, es nem eleg a hipererzekeny lelkem, de makacs is vagyok meg onmagmmal szemben is.
Kozben Csufika beteg lett, megfazott , tusszog, es csak ul olyan vilagvegi hangulatu keppel , es en vegig rettegek, hogy a  kutya  is elkapja, mikozben megkerdeztem, elolvastam, hogy nem lehetseges, de mar tegnap magamon is tuneteket vettem eszre, ami szinten kizart.
B. vizsgakra keszul, igazi aknamezo a kozeleben jarni, mert soha nem tudom mikor mondtam jot, vagy rosszat.
Ma mar minden rendben van, volt , rozsas minden:)ezt csak azert irtam le, hogy nalunk sincs mindig ugy, ahogy pillanatokat kiragadok, rogzitesre meltatom, mert nincs.Mert nem attol lehet jol elni egymassal, hogy valami tokeletes, hanem a tokeletlenseg illeszkedik jol, ami mindannyiunkban mas, ezert tud illeszkedni es nem taszitani.

Es persze minden nyavalygas ellenere imadom irni a blogot, hol ilyen , hol olyan hangulatban, mert borzasztoan orulok annak, hogy van egy kialakult tarsasag, es en is benne vagyok:)es hat ez is en vagyok, tele hibakkal, szelsoseges megnyilvanulasokkal is..(amiben eleg sok jot is talalni:)


Es azert is, mert olyan baratsagra is szert tettem,hogy amikor van nehany nehez nap mogottem, akkor kapok egy ilyet, amit a blognak, az abbani megnyilvanulasaimnak koszonhetek...ezen a kepen annyi minden van, egy elore bejelolt datum, az a gyonyoru himzes, a kivansag, a viragos lap, ami igy egyutt de kulon is beszel, szeretetrol, baratsagrol...
Nagyon nagyon koszonom!!**♥